VirtuOS - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Natrag Na Školu

Naziv projekta: VirtuOS - uspostava RCK u sektoru turizma i ugostiteljstva

Naziv projekta: RCK VirtuOS – uspostava RCK u sektoru turizma i ugostiteljstva

Programski okvir: OP ULJP 2014-2020; Europski socijalni fond, UP.03.3.1.05. Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Nositelj: Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek

Partner: Osječko-baranjska županija – osnivač,

Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo,

Obrtnička škola Požega,

Srednja strukovna škola Vinkovci,

Strukovna škola Virovitica,

Sunčane toplice d.o.o. Bizovac,

HUP Zagreb d.o.o.,

Palisada d.o.o. Opatija,

Ekonomski fakultet i Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera    u Osijeku,

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, Belišće.

Ukupna vrijednost projekta: 71.458.878,12 HRK

Cilj projekta: Unaprijediti kvalitetu obrazovanja u sektoru turizma i ugostiteljstva uspostavom mjesta izvrsnosti – RCK VirtuOS kroz jačanje kompetencija odgojno-obrazovnih radnika i provedbu novih i moderniziranih obrazovnih programa za različite kategorije korisnika čime će se doprinijeti usklađivanju s potrebama tržišta rada, unapređenju praktičnih znanja i vještina i veće zapošljivosti u sektoru.

Ključne aktivnosti: Uspostava organizacije rada i razvoja RCK VirtuOS, razvoj i/ili unaprjeđenje te provedba programa redovitog strukovnog obrazovanja, formalnih i neformalnih programa za obrazovanje odraslih, jačanje kompetencija odgojno-obrazovnih radnika i mentora zaposlenih kod poslodavaca vezanih za provedbu programa redovitog strukovnog obrazovanja, odnosno formalnih i neformalnih programa za obrazovanje odraslih, promocija strukovnih zanimanja i rada RCK VirtuOS, aktivnosti promidžbe i vidljivosti te aktivnosti upravljanja projektom i administraciju.

Razdoblje provedbe: 27. ožujka 2020. godine – 27. prosinca 2023. godine

Novosti

7 prosinca, 2023 | Danijela Josipović

ZLATNI ORION

ZLATNI ORION u Srednjoj strukovnoj školi Vinkovci

Opširnije >
29 listopada, 2023 | Dijana Tomašević

Ugodomci na DUFF-u

Četiri dana Dubrovačkog filmskog festivala.

Opširnije >
3 listopada, 2023 | Lana Gubić Kučan

GATUS 2023.

Međunarodno natjecanje učenika ugostiteljskih i turističkih škola GATUS 2023. održalo se od 28. rujna do 1. listopada 2023. u Ohridu, u Sjevernoj Makedoniji.

Opširnije >
26 rujna, 2023 | Lana Gubić Kučan

DANI HRVATSKOG KULINARSTVA 2023.

Osijek, 20.-24.11.2023.

Opširnije >
25 rujna, 2023 | Lana Gubić Kučan

Javni poziv

za upis polaznika u pilot provedbu 4 programa stručnog specijalističkog usavršavanja (HKO razina 5)

Opširnije >
20 lipnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Predstavljamo zanimanje KUHAR

Kvalitetnom je kuharu svijet otvoren!

Opširnije >
15 lipnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Predstavljamo zanimanje SLASTIČAR

Slastičar je jedno od najkreativnijih zanimanja u ugostiteljstvu!

Opširnije >
9 lipnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Predstavljamo zanimanje KONOBAR

Konobari su ogledalo ugostiteljskog objekta i prvi promotor turističke destinacije!

Opširnije >
17 svibnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Uspješno završen neformalni program

SOMMELIER REGIONALNIH VINA

Opširnije >
8 svibnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Otvorenje praktikuma u partnerskoj Obrtničkoj školi Požega

Otvoreni novi praktikumi u okviru Dana otvorenih vrata

Opširnije >
6 svibnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Uspješno završen neformalni program

PRIPREMATELJ HRVATSKIH TRADICIJSKIH SLASTICA

Opširnije >
2 svibnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

U Srednjoj strukovnoj školi Vinkovci svečano otvoreni praktikumi

Svečano otvorenje praktikuma financiranih u okviru EU projekata RCK VIRTUS i RCK VirtuOS

Opširnije >
26 travnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Studijski posjet CAST Alimenti

Proteklog tjedna bili smo u studijskom posjetu Cast Alimenti centru za umjetnost, znanost i tehnologiju prehrane

Opširnije >
20 travnja, 2023 | Danijela Josipović

Uspješno završen neformalni program

KUHAR JELA SLAVONSKO – BARANJSKE KUHINJE…

Opširnije >
12 travnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Radionice “Zdravi učenički obroci”

Provodimo dvodnevne edukativne radionice za kuhare u osnovnim školama kojima je Osječko-baranjska županija osnivač

Opširnije >
4 travnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Sudjelovali smo na međunarodnom kulinarskom natjecanju Biser mora

Naši su učenici uz mentorstvo nastavnika ostvarili zavidne rezultate na “Biseru mora”

Opširnije >
31 ožujka, 2023 | Lana Gubić Kučan

Provedba neformalnih programa u punom je jeku

U tijeku je provedba neformalnih programa razvijenih u okviru EU projekta RCK VirtuOS.

Opširnije >
27 ožujka, 2023 | Lana Gubić Kučan

Gastrofestival Nitra 2023

Zlato i srebrno sa natjecanja u Nitri.

Opširnije >
27 ožujka, 2023 | Lana Gubić Kučan

JAVNI POZIV

kandidatima za prijavu za stručnjake izrade Studije opravdanosti uvođenja preddiplomskog studija iz područja turizma i ugostiteljstva

 

Opširnije >
17 ožujka, 2023 | Lana Gubić Kučan

Regionalno izlučno natjecanje WorldSkills Croatia 2023.

Od 14.-16. ožujka bili smo domaćin regionalnog izlučnog natjecanja WorldSkills Croatia 2023.

Opširnije >
10 ožujka, 2023 | Lana Gubić Kučan

Barmen VirtuOS 2023.

8. ožujka 2023. održano je natjecanje u barskom poslovanju.

Opširnije >
28 veljače, 2023 | Lana Gubić Kučan

Sudjelovali smo na međunarodnom sajmu turizma F.re.e u Münchenu

RCK UTŠO predstavila se kao suizlagač na međunarodnom sajmu turizma u Münchenu.

Opširnije >
21 veljače, 2023 | Lana Gubić Kučan

Več znanja za več turizma

Učenici naše škole sudjelovali su na međunarodnom turističkom natjecanju.

Opširnije >
16 veljače, 2023 | Lana Gubić Kučan

Za zdravo srce – Valentinovo s Davidom Skokom

Poznati hrvatski Chef David Skoko održao je kuharske radionice za učenike te nastavnike i mentore kod poslodavaca u našoj školi.

Opširnije >
15 veljače, 2023 | Lana Gubić Kučan

Radionica “Hrana i vino”

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga mentori kod poslodavaca održali su radionicu.

Opširnije >
10 veljače, 2023 | Lana Gubić Kučan

Radionice “Čarobni napitak” u Esseker Expressu

Tijekom siječnja i veljače proveli smo radionice s predškolskim skupinama vrtića.

Opširnije >
31 siječnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Predstavljanje Fakulteta za turizam i ruralni razvoj u Požegi

Zajedno s partnerskim školama posjetili smo Fakultet za turizam i ruralni razvoj.

Opširnije >
30 siječnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Uspješno završena edukacija Chocolate 2.0

Uspješno je završena edukacija za nastavnike prema programu Chocolate 2.0 koji je dizajniran za profesionalce s dobrim znanjem o čokoladi.

Opširnije >
16 siječnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

VirtuOS-i struke na 8. WineOS-u

Sudjelovali smo na osmom Sajmu vina i delicija WINEOS.

Opširnije >
12 siječnja, 2023 | Lana Gubić Kučan

Radionice Bezglutenska jela by Melkior Bašić

10. i 11. siječnja 2023. poznati hrvatski Chef Melkior Bašić održao je radionice s učenicima te nastavnicima  i mentorima kod poslodavaca na temu bezglutenskih jela.

Opširnije >
11 siječnja, 2023 | Ksenija Kesegi Krstin

Zbornik radova sudionika Državnog stručnog skupa

Ova je publikacija nastala na temelju spoznaja sudionika Državnoga stručnoga
skupa, koordinatora samovrednovanja i osiguranja kvalitete u Regionalnim centrima
kompetentnosti, održanog 10. i 11. studenoga 2022. u Osijeku.

Opširnije >
19 prosinca, 2022 | Lana Gubić Kučan

Edukacija nastavnika iz područja zdravog slastičarstva

Strukovne nastavnice na edukaciju u Kul IN-u.

Opširnije >
12 prosinca, 2022 | Lana Gubić Kučan

Stručno usavršavanje na Barry Callebaut Chocolate Academy Beograd

Strukovni nastavnici naše i partnerskih škola na usavršavanju.

Opširnije >
11 prosinca, 2022 | Lana Gubić Kučan

Masterclass moderne miksologije izrade i novi trendovi u koktel industriji

Ugostili smo jednog od najoriginalnijih hrvatskih barmena u sklopu dvije pokazne radionice.

Opširnije >
9 prosinca, 2022 | Lana Gubić Kučan

Održana slastičarska radionica „Božićni kolači“

U vrijeme Adventa održana je radionica “Božićni kolači”

Opširnije >
8 prosinca, 2022 | Lana Gubić Kučan

Sudjelovali smo na ENTER konferenciji

Učenici i nastavnici RCK Ugostiteljsko-turističke i partnerskih škola sudjelovali su na ENTER konferencija obrazovanja i povezanih industrija u Splitu.

Opširnije >
2 prosinca, 2022 | Lana Gubić Kučan

Gradu na dar

Povodom Dana grada našim sugrađanima radionica na dar!

Opširnije >
30 studenoga, 2022 | Lana Gubić Kučan

Tradicionalna jela baranjske kuhinje

Strukovni nastavnici kuharstva održali su radionicu za učenike i nastavnike u restoranu Baranjska kuća.

Opširnije >
24 listopada, 2022 | Lana Gubić Kučan

Organiziramo kuharsku i vinsku radionicu za javnost!

U petak 28. listopada održat će se dvije besplatne radionice za javnost, kuharska i vinska u organizaciji Ugostiteljsko-turističke škole.

Opširnije >
2 rujna, 2022 | Lana Gubić Kučan

Dvije slastičarske i vinska radionica za javnost

RCK Ugostiteljsko-turistička škola organizira tri besplatne radionice za javnost!

Opširnije >
2 rujna, 2022 | Lana Gubić Kučan

Upoznavanje s finskim obrazovnim sustavom

Nastavnici Ugostiteljsko-turističke škole bili su u studijskom posjetu Finskoj

Opširnije >
12 srpnja, 2022 | Ksenija Kesegi Krstin

Stručni skup o samovrednovanju i osiguranju kvalitete u RCK

Skup će se održati 3. i 4. studenog 2022. godine  u Osijeku, Hotel Osijek

 

Opširnije >
6 lipnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

FeelGood Tour

09. lipnja održava se konferencija na temu sportskog turizma

Opširnije >
3 lipnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Mala škola pripreme zdravih obroka

Održana je treća radionica projekta pod nazivom Namirnice-superheroji

Opširnije >
31 svibnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Osvojili smo zlato na 23. Junior barmen cupu 2022.

Naš učenik Karlo Abramović osvojio je zlato u disciplini pripremanja duge barske mješavine!

Opširnije >
24 svibnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Posjetom učenika i roditelja uspješno završen ciklus radionica “Dani otvorenih vrata”

Jučerašnjom posjetom učenika osnovnih škola i njihovih roditelja iz naše županije uspješno završen ciklus radionica “Dani otvorenih vrata” naše škole.

Opširnije >
20 svibnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Radionica “Dani otvorenih vrata”

19. svibnja 2022. u našoj školi održana je još jedna radionica u ciklusu “Dana otvorenih vrata”

Opširnije >
16 svibnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Radionica „Francuska kuhinja“

Održana je zanimljiva radionica za učenike zanimanja kuhar.

Opširnije >
12 svibnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Dani otvorenih vrata

11. svibnja 2022. godine održane su nove radionice za osnovnoškolce u našoj školi.

Opširnije >
3 svibnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Vinska radionica sljubljivanja hrane i vina

U RCK Ugostiteljsko-turističkoj školi 02. svibnja 2022. održana je vinska radionica na temu sljubljivanja hrane i vina!

Opširnije >
2 svibnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Trening za učenike i predstavljanje priručnika “Osnove rezbarenja”, autora Ivana Đukića

U ponedjeljak 02. svibnja 2022. godine u RCK UTŠO u okviru ESF projekta RCK VirtuOS, održana je radionica za učenike kuharskog zanimanja u svrhu pripreme učenika za natjecanja.

Opširnije >
7 veljače, 2022 | Lana Gubić Kučan

Putovanje kroz okuse i mirise Istre i Dalmacije

U Srednjoj strukovnoj školi Marko Babić, Vukovar 04. veljače 2022. u okviru projekta RCK VirtuOS održana je zanimljiva kuharska radionica.

Opširnije >
7 veljače, 2022 | Lana Gubić Kučan

Bordeaux; zvijezda je rođena

Za učenike i nastavnike Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška održana je vinska radionica u okviru projekta RCK VirtuOS.

Opširnije >
7 veljače, 2022 | Lana Gubić Kučan

28. Đakovački bušari

Srednja strukovna škola Antuna Horvata, Đakovo sudjelovala je na pokladnoj manifestaciji “Đakovački bušari” u okviru projekta RCK VirtuOS.

Opširnije >
1 veljače, 2022 | Lana Gubić Kučan

Mogućnosti obrazovanja uspješno rastočene na WineOS-u

Sudjelovali smo na WineOS-u festivalu vina, delicija i ugodnog življenja, koji se održao 28. i 29. siječnja 2022. u dvorani “Gradski vrt”

Opširnije >
28 siječnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Održane radionice za izradu standarda kvalifikacije

RCK Ugostiteljsko turistička škola i Algebra 25. i 26. siječnja održali su radionice za izradu standarda kvalifikacija.

Opširnije >
25 siječnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

U RCK Ugostiteljsko-turističkoj školi održana je radionica „MEDITERRANEAN CULINARY ARTS ROAD SHOW“

Zanimljivo praktično predavanje u organizaciji Udruge ŠKMER održano je 24. siječnja 2022.

Opširnije >
19 siječnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Mala škola pripreme zdravih obroka

U okviru projekta RCK VirtuOS Srednja strukovna škola Antuna Horvata iz Đakova, održala je drugu radionicu “Male škole pripreme zdravih obroka”.

Opširnije >
17 siječnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Provedene su radionice za izradu neformalnih programa obrazovanja

Tijekom prosinca i siječnja proveli smo 12 radionica za šest programa neformalnog obrazovanja.

Opširnije >
14 siječnja, 2022 | Danijela Josipović

Završen program psiholoških kompetencija

Prva grupa nastavnika u okviru projekta VirtuOS završila je program razvoja psiholoških kompetencija.

Opširnije >
10 siječnja, 2022 | Lana Gubić Kučan

Radionice za učenike trogodišnjih završnih razreda

U RCK UTŠO u tijeku je održavanje radionica za učenike završnih trogodišnjih razreda.

Opširnije >
20 prosinca, 2021 | Lana Gubić Kučan

Duvanjski advent u Đakovu

Predstavili smo se na “Duvanjskom adventu u Đakovu”

Opširnije >
12 prosinca, 2021 | Lana Gubić Kučan

Aktivno smo sudjelovali na ENTER konferenciji

RCK UTŠO 10. i 11. prosinca 2021. u okviru projekta VirtuOS sudjelovala je na dvodnevnoj ENTER konferenciji u splitskoj Spaladium areni.

Opširnije >
6 prosinca, 2021 | Lana Gubić Kučan

Radionica “Francusko slastičarstvo”

U subotu 11. prosinca 2021. u 09 sati održat će se besplatna slastičarska radionica u organizaciji Ugostiteljsko-turističke škole.

Opširnije >
5 prosinca, 2021 | Lana Gubić Kučan

Pâte à choux

U Srednjoj strukovnoj školi Virovitica održana je radionica „Francuske slastice od hrustavog tijesta (Pâte à choux)“.

Opširnije >
30 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

Tjedan otvorenih vrata za nastavak obrazovanja u organizaciji Karijernog centra

Predstavljanje visokih učilišta i sveučilišta za nastavak obrazovanja u organizaciji Karijernog centra RCK Ugostiteljsko-turističke škole.

Opširnije >
29 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

Čokoladna radionica

U okviru projekta RCK VirtuOS naši nastavnici slastičarstva i prehrambeni tehnolozi usavršavali su rad s čokoladom.

Opširnije >
29 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

„Gradu na dar za njegov dan“

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek povodom Dana grada Osijeka za njegove građane organizira kuharsku i vinske radionice.

Opširnije >
26 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

Dani otvorenih vrata EU projekata

RCK Ugostiteljsko-turistička škola sudjelovala je na Danima otvorenih vrata EU projekata!

Opširnije >
26 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

RCK i dionici izrađuju nove standarde zanimanja!

Održane su trodnevne radionice vezane uz izradu standarda zanimanja.

Opširnije >
17 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

Mediterranean culinary arts edukacija

Naši strukovni učitelji kuharstva sudjelovali na MCA trening programu u splitskom Škmeru.

Opširnije >
12 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

Proslava Martinja u školskom vinogradu

Proslava prvog Martinja organizirana je  u praktikumu za eno-gastronomiju i agroturizam Srednje strukovne škole Antuna Horvata Đakovo u Trnavi.

Opširnije >
9 studenoga, 2021 | Lana Gubić Kučan

AEHT

Sudjelovali smo na 34. međunarodno natjecanju AEHT koje se održalo u Tallinnu!

Opširnije >
29 listopada, 2021 | Lana Gubić Kučan

Održana vinska radionica u sklopu manifestacije „Vino i gitare“

U sklopu manifestacije “Vino i gitare” u Đakovu održana je vinska radionica u okviru našeg RCK VirtuOS.

Opširnije >
12 listopada, 2021 | Lana Gubić Kučan

Mala škola pripreme zdravih obroka

U ponedjeljak 11. listopada 2021. godine Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo održala je prvu radionicu projekta „Mala škola pripreme zdravih obroka“

Opširnije >
8 listopada, 2021 | Lana Gubić Kučan

Konferencija „Ugostiteljsko-turistički VirtuOS-i → jačanje kompetencija u turizmu i ugostiteljstvu“

RCK UTŠO organizirala je u petak, 8. listopada 2021. godine u Hotelu Osijeku konferenciju usmjerenu na jačanje kompetencija u turizmu i ugostiteljstvu.

Opširnije >
27 rujna, 2021 | Lana Gubić Kučan

Međunarodno natjecanje GATUS 2021.

Naši učenici i mentori osvojili dva zlatna i jedno srebrno odličje na međunarodnom natjecanju GATUS 2021.!

Opširnije >
14 rujna, 2021 | Lana Gubić Kučan

Na radnom sastanku u Inkluzivnoj kući Zvono

Održali smo radni sastanak s partnerom na projektu VirtuOS Inkluzivnom kućom Zvono.

Opširnije >
9 rujna, 2021 | Lana Gubić Kučan

Učenici kuharstva i pekarstva oduševili posjetitelje Đakovo Craft Beer Festivala

Učenici i nastavnici Srednje strukovne škole Antuna Horvata Đakovo sudjelovali su na Craft Beer Festivalu

Opširnije >
25 kolovoza, 2021 | Lana Gubić Kučan

Slavonija i Baranja bogatija za 10 vrhunskih poznavatelja vinske kulture prestižne enološke akademije iz Bordeauxa!

Nastavnici Ugostiteljsko-turističke škole u Osijeku i mentori kod poslodavaca vratili su se sa specijaliziranog školovanja u Cafa Wine School u Bordeauxu.

Opširnije >
17 kolovoza, 2021 | Lana Gubić Kučan

Nastavnici RCK Ugostiteljsko-turističke škole na sigurnom putu prema Michelinovoj zvjezdici

Nastavnici i mentori na pariškoj akademiji Le Cordon Bleu učili od renomiranih svjetskih chefova

Opširnije >
30 srpnja, 2021 | Lana Gubić Kučan

Edukacija nastavnika i mentora na prestižnoj sommelierskoj akademiji u Bordeauxu

Naši nastavnici posluživanja i mentori kod poslodavaca već sedam tjedana školuju se na prestižnoj akademiji Cafa Wine School u Bordeauxu!

Opširnije >
24 srpnja, 2021 | admin

Nastavnici RCK vješto usavršavaju kulinarska umijeća na Le Cordone Bleu u Parizu

Desetak dana naši nastavnici i mentori marljivo uče i rade u Parizu na svjetski poznatoj kulinarskoj akademiji Le Cordon Bleu.

Opširnije >
21 srpnja, 2021 | Lana Gubić Kučan

Dva nastavnika na edukaciji u Kul IN-u specijalizirat će talijansku kuhinju

U okviru projekta VirtuOS dva nastavnika našeg RCK na edukaciji su u Kul IN-u, međunarodnoj kulinarskoj školi.

Opširnije >
13 srpnja, 2021 | admin

Naši učenici sudjelovali u organizaciji Večeri vina i umjetnosti

Tisuće vinskih čaša prošlo je kroz osam pari ruku vrijednih učenica i učenika RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka koji se obrazuju u zanimanju hotelijersko-turistički tehničar, na prvoj ovogodišnjoj Večeri vina i umjetnosti

Opširnije >
13 srpnja, 2021 | admin

Učenice se pobrinule da bogati srijemski doručak bude na tanjuru, a pjenušci u čašama

Bogati srijemski doručak posluživale su učenice iz Srednje strukovne škole Vinkovci, partnera Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole Osijek na 2. Srijemskom pjenušavom doručku,

Opširnije >
5 srpnja, 2021 | Lana Gubić Kučan

Edukacija proizvodnje piva

U okviru projekta VirtuOS strukovni nastavnici tehnolozi naše i partnerske škole u projektu bili su na edukaciji u ŠKMER Akademiji u Splitu, tema edukacije bila je: „Proizvodnja, sljubljivanje, kuhanje i posluživanje piva i s pivom.“

Opširnije >
1 srpnja, 2021 | admin

Učenici nahranili rimskog cara i gladijatore

Trpezu dostojnu rimskoga imperatora pripremili su učenici kuharstva i slastičarstva Srednje strukovne škole Vinkovci na Rimskim danima

Opširnije >
29 lipnja, 2021 | Lana Gubić Kučan

8 nastavnika i mentora kod poslodavaca na edukaciji “Slastice za posebne režime prehrane” u Sweet Lab Zagreb

U okviru projekta VirtuOS osam nastavnika i mentora kod poslodavaca bili su na edukaciji u Sweet Lab Zagreb koju je održala predavačica Mirjana Špoljar …

Opširnije >
17 lipnja, 2021 | admin

Naši učenici kuhari vješto smotali 370 „baranjskih tortilja“ na eno-gastro manifestaciji Wine&Walk

U sklopu promidžbenih aktivnosti učenici kuharstva Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole …

Opširnije >
24 svibnja, 2021 | admin

VIRTUOS FRENCH CONNECTION

Posjet s kojim je počela suradnja s najprestižnijom vinskom europskom regijom potpisivanjem ugovora o suradnji

Opširnije >
22 travnja, 2021 | admin

Početna konferencija RCK Ugostiteljsko-turističke škole, Osijek

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole …

Opširnije >
18 travnja, 2021 | admin

O RCK na TV-u

Opširnije >
29 ožujka, 2021 | admin

Uskrsni kruh učenici i nastavnici čuvaju od zaborava

Zamirisao je đakovački korzo na uskrsni kruh i pogače ovog vikenda te primamio građane da degustiraju delicije, pristigle na izložbu …

Opširnije >
1 ožujka, 2021 | admin

Budući kuhari, slastičari i konobari u suvremenim praktikumima kao u pravoj kuhinji

Najmodernija oprema za praktikume kuharstva i slastičarstva …

Opširnije >
27 veljače, 2021 | admin

Počinju stručna usavršavanja nastavnika i mentora kod poslodavaca!

Nastavnici Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole …

Opširnije >
21 prosinca, 2020 | admin

Uključivanje u projektne aktivnosti škola partnera u Požegi i Virovitici

S obzirom na epidemiološku situaciju zbog COVID-19, prvi koordinacijski sastanci s preostalim školama …

Opširnije >
10 prosinca, 2020 | admin

Preko VirtuOS-a do novih zanimanja, kuharskih praktikuma i kušaonice vina

Haibelova pralina i školska vina specifični su proizvodi Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova …

Opširnije >
4 prosinca, 2020 | admin

Započeo rad na programu stručnih usavršavanja nastavnika i mentora

Članovi VirtuOS tima održali su 3. prosinca 2020. godine Koordinacijski sastanak …

Opširnije >
3 prosinca, 2020 | admin

Koordinacijski sastanak s partnerom SSŠ Vinkovci

S partnerom na projektima VIRTUS i Virtuos održan je 27. studenog 2020. …

Opširnije >
3 prosinca, 2020 | admin

Počeo rad na jačanju kompetencija nastavnika

Koordinacijski sastanak VirtuOS tima s partnerom Ekonomskim fakultetom u Osijeku održan je 24. studenog 2020. godine. …

Opširnije >

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr