Vinska radionica sljubljivanja hrane i vina - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Vinska radionica sljubljivanja hrane i vina

3 svibnja, 2022

Vinski savjetnici – sommelieri Robertino Marinjak i Ivica Brtan, naši nastavnici ugostiteljskog posluživanja u Regionalnom centru kompetentnosti Ugostiteljsko-turističkoj školi, Osijek održali su vinsku radionica s temom prepoznavanja organoleptičkih svojstava vina i sljubljivanja hrane i vina.

Degustiralo se čak jedanaest vina, od kojih je većina bila sortna kako bi se uočile specifičnosti aroma, a potom su se sljubljivala sa sirom. Polaznici su bili angažirani u sudjelovanju kroz interaktivni koncept koji je uključivao i blind testiranja.

Na radionici se tražilo mjesto više, a svi sudionici su iskazali želju sudjelovati i u nastavku edukacije, te nadogradnji na višu razinu!

Galerija fotografija

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr