Posjetom učenika i roditelja uspješno završen ciklus radionica "Dani otvorenih vrata" - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Posjetom učenika i roditelja uspješno završen ciklus radionica “Dani otvorenih vrata”

24 svibnja, 2022

Jučerašnjom posjetom osmaša i njihovih roditelja iz OŠ Bilje, OŠ V. Nazor, Čepin, OŠ Bratoljuba Klaića, Bizovac, OŠ Petrijevci, OŠ F.K.Frankopana, OŠ D. Cecarić i OŠ T. Ujević završen je ciklus radionica “Dani otvorenih vrata” u organizaciji Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske županije i naše škole.

Primjenjujući koncept “učenici-učenicima“ uz pomoć stručne službe predstavljena su im zanimanja za koja se mogu obrazovati, a u specijaliziranom praktikumu dočekali su ih učenici 1.s i 2. d razreda i njihovi strukovni nastavnici gdje su se pripremali zdravi obroci: burgeri, tortilje s dimljenim lososom, rižoto, domaći pljukanci, quiche s povrćem, cake pops bez glutena, energetske bombice i ostale delicije.

Učenica Lorena Topalović, inače prvakinja u Ugostiteljskom posluživanju na ovogodišnjem WorldSkills Croatia i učenica Marija Mijić prezentirale su im kako se prave zdravi frapei, a neki od njih su se uz pomoć naših učenica i sami okušali u spravljanju.

Naši, nadamo se, budući učenici i njihovi roditelji postavljali su pitanja, iskazali su interes za upis u našu školu i zadovoljstvo radionicom te prezentiranim sadržajima, a mi se iskreno nadamo da ćemo ih susresti već na jesen u idućoj školskoj godini!

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr