Radionice za učenike trogodišnjih završnih razreda - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Radionice za učenike trogodišnjih završnih razreda

10 siječnja, 2022

U tijeku je održavanje radionica za učenike 3. razreda na temu: Mogućnosti nastavka obrazovanja i aktivnosti Karijernog centra.  Cilj radionica je potaknuti učenike koji se obrazuju u RCK Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek kako bi bili potpuno spremni za sve izazove na tržištu rada ili nastavak obrazovanja. Učenicima se prezentiraju sve potrebne informacije koje će im pomoći u donošenju odluke o mogućnosti nastavka obrazovanja, podršku koju mogu ostvariti kroz Karijerni centar kojemu je glavni cilj djelovanja informiranje o razvoju karijere te povezivanje mladih ugostiteljsko-turističkih djelatnika s tvrtkama i institucijama kod kojih bi mogli steći prvo radno iskustvo.

Karijerni centar će pomoći kako što lakše premostiti prelazak iz sustava obrazovanja na tržište rada te aktivnosti koje je naš tim stručnjaka pripremio, a koje uključuju i pedagošku-psihološku pomoć, pripremiti ih za razne izazove, pružiti im karijerno savjetovanje, savjetovati ih o daljnjem akademskom razvoju, traženju posla, sastavljanju životopisa, pripremiti ih za razgovore s poslodavcima, odnosno olakšati im početak razvoja osobne karijere i osnažiti im kompetencije.

Vizija Karijernog centra je, a što je posebno istaknuto tijekom radionica, postati mjesto gdje će učenici prije, tijekom i po završetku školovanja imati konstantnu podršku: u razvoju karijere i motivaciji za nastavak usavršavanja, u stjecanju znanja i vještina koji će ih učiniti konkurentnima na tržištu rada te pomoći u prevladavanju poteškoća na koje bi mogli naići prilikom traženja posla.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr