Sudjelovali smo u „Božićnoj bajci u osječkom tramvaju“ - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Sudjelovali smo u „Božićnoj bajci u osječkom tramvaju“

29 prosinca, 2023

Tijekom prosinca održali smo 6 radionica naziva „Snowman party“ u GPP-ovom božićnom tramvaju na kojima je sudjelovalo 176 učenika.

U suradnji s GPP-om proveli smo radionice za djecu nižih razreda školskog uzrasta koji se odvija u tramvaju s vizualnom komponentom kojima je imperativ promocija i povećanje privlačnosti strukovnih zanimanja  kroz EU projekt RCK VirtuOS UP.03.3.1.05.0006  te upoznavanje osnovnoškolaca sa strukovnim zanimanja za koje obrazujemo: trogodišnjim zanimanjima –  konobar, kuhar, slastičar kao i četverogodišnjim zanimanja – turističko-hotelijerski komercijalist te hotelijersko turistički tehničar.

Radionice je vodila naratorica – profesionalna glumica Nikolina Baškarad iz ReActor-a u suradnji sa studenticom glume Dorom Bogdanović.

Prvi dio radionice započele su uzbudljivom pričom o snjegovićima, zimskim čarolijama i slasticama. Djeca su pažljivo slušala priče koje su poticale maštovitost i emocije prema zimskim čarolijama, te pripremama zimskih slastica.

U drugom dijelu radionice izrađivali su razglednice i čestitke u obliku snjegovića. Bila je to prilika za izražavanje vlastite kreativnosti, a djeca su s oduševljenjem crtala, bojala i oblikovala svoje malene snjegoviće na papiru.

Radionica je uključivala razne interaktivne aktivnosti koje su poticale suradnju među djecom. Igre su bila osmišljene tako da potiču timski rad i razmjenu ideja, stvarajući pozitivno okruženje. “Snowman Party” radionica u tramvaju  nezaboravno je iskustvo za sve sudionike – kombinacija zabave i učenja.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr