Uspješno završena edukacija Chocolate 2.0 - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Uspješno završena edukacija Chocolate 2.0

30 siječnja, 2023

Nakon završene edukacije prvog stupnja Chocolate Discovery na čokoladnoj akademiji Barry Callebaut, nastavnice RCK Ugostiteljsko – turističke škole, Osijek: Antonija Bojić, Spomenka Dundović, Danijela Josipović i Marina Majdenić te partnerskih škola Srednje strukovne škole Đakovo: Marija Batori, Marija Katilović, Mihaela Tosenberger Andrić i Srednje strukovne škole Vinkovci: Marija Bošnjak, uspješno su završile trodnevnu edukaciju Chocolate 2.0 na Chocolate Academy Barry Callebaut u Beogradu u okviru projekta VirtuOS.

Radionica je trajala od 24. do 26. siječnja 2023. godine i omogućila je proširivanje znanja o alatima, tehnikama i metodama izrade čokoladnih slastica kao i usavršavanje u radu s čokoladom i opremom te uređajima za njeno korištenje.

Voditelji radionice, vrhunski profesionalci Philippe Marand i Remy Delette osmislili su recepte kojima su pokazali najnaprednije čokoladne tehnike koristeći zanimljive oblike i teksture iz kojih su stvoreni jedinstveni čokoladni konditorski proizvodi.

Polaznice su tako usavršile svoje znanje, naučile različite načine temperiranja, identificiranja i rješavanja problema s kojima se može susreti, svladale korake u sparivanju emulzija, teksture i okusa, stekle uvid u visokotehnološku opremu za čokoladu, spravljale višeslojne slatkiše s ukusnim kremama i proizvele čokoladne slastice različitih završnih obrada.

Galerija fotografija

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr