Dobro je činiti dobro 2022. - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Dobro je činiti dobro 2022.

3 lipnja, 2022

Povodom Dana grada Đakova i Dana državnosti Republike Hrvatske, akcija „Dobro je činiti dobro“ održana je 30. svibnja 2022.g. na Strossmayerovom trgu. Sudjelovale su različite udruge, ustanove, građanske inicijative, obrtnici i svi koji su imali potrebu donirati u humanitarne svrhe. Partnerska Srednja strukovna škola Antuna Horvata iz Đakova neizostavni je dio ove tradicionalne dugogodišnje i vrijedne humanitarne akcije, pa su i ove godine u velikom broju sudjelovali u akciji. Učenici poljoprivredne struke prodavali su presadnice i cvijeće po svima prihvatljivim cijenama, a kuhari su pekli naše poznate palačinke od ekološkog  pirovog brašna  s pekmezom od aronije i jabuke.

Ovo je opet bila odlična prigoda za promociju zanimanja i upisa u SSŠ Antuna Horvata Đakovo i promociju Regionalnog centra kompetentnosti  VirtuOS – uspostava RCK u sektoru turizma i ugostiteljstva i mogućnosti koja se nude budućim srednjoškolcima za upise zajedno s našim partnerima iz više gradova i škola diljem Osječko-baranjske županije i škola iz susjednih županija partnera u projektu.

Posjetiteljima su ponudili proizvode koje su prodavali učenici, a nakon završene akcije uplatili su zarađena sredstva u humanitarne svrhe, za njihove sugrađane u potrebi. Na štandu su se stvarali redovi, jer su škola s već odavno prepoznati po kvalitetnom radu i spremnosti sudjelovanja u svim događanjima kako u gradu tako i široj okolici.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr