Sudjelovali smo na međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Sudjelovali smo na međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu

27 ožujka, 2023

Zajedno s TZ Osječko-baranjske županije sudjelovali smo u svojstvu izlagača na međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u okviru projekta RCK VirtuOS. Isti se održavao u Areni Zagreb od 24. do 26. ožujka 2023. Na sajmu je sudjelovalo više od dvjesto izlagača iz 17 različitih zemalja predstavljajući različita područja turizma.

S obzirom na to da je ovaj sajam turističkog karaktera imali smo priliku upoznati svekoliku javnost s našim aktivnostima poput projekata koje provodimo, natjecanja i radionica u kojima smo više nego uspješni.

U ulozi informatora turističko-ugostiteljske ponude naše regije uz predstavnike iz TZ Osječko-baranjske županije našle su se naše učenice Anamarija Sivec i Ivona Klaić koje su imale priliku prikazati stečena znanja i vještine iz praktičnog dijela obrazovanja uz mentorstvo nastavnica Tajane Lubina-Jukić i Brigitte Nataše Roso.

Naše predstavnice komunicirale su i informirale potencijalne klijente, ali se i trudile zainteresirati sve posjetitelje za turističku ponudu naše županije, naše škole i svih obrazovnih (formalnih i neformalnih) programa koji čine RCK prepoznatljivim brendom.

Sajam su u subotu posjetili učenici naše i partnerskih Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova te Srednje strukovne škole Vinkovci u pratnji nastavnika Vesne Betlehem, Marije Katilović, Mirjane Jakšić i Marka Felingera, a imali su priliku vidjeti raznolikost turističke ponude i uživati u čarima predstavljanja egzotičnih zemlja kao što je Alžir – ovogodišnja zemlja partner sajma, sudjelovati na zanimljivim izlaganjima i panelima zanimljivih predavača o aktualnim temama i trendovima u turizmu.

Sudjelovanje na ovakvom događanju omogućio im je prikupljanje znanja i razmjenu iskustva kako bi se ojačao nastavni proces iz područja turizma.

Naši učenici i nastavnici bili su najbolji ambasadori i promotori zanimanja za koje obrazujemo i aktivnosti koje provodimo.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr