Sudjelovali smo na 18. SALORI - sajmu lova, ribolova i turizma - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Sudjelovali smo na 18. SALORI – sajmu lova, ribolova i turizma

12 rujna, 2023

Zajedno s partnerima na projektu RCK VirtuOS u okviru aktivnosti sudjelovanja na specijaliziranim sajmovima u ugostiteljstvu i turizmu; Obrtničkom školom Požega, Srednjom strukovnom školom Vinkovci i Srednjom strukovnom školom Antuna Horvata iz Đakova predstavili smo Regionalni centar kompetentnosti i zanimanja za koja obrazujemo na ovogodišnjem SALORI-u, sajmu lova, ribolova i turizma koji se održavao od 08.-10. rujna u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije.

Svaka od škola predstavila se proizvodima i gastro delicijama te suvenirima koje proizvode u okviru učenja temeljenog na radu.

Učenike naše škole u pripremi za sajam mentorirali su nastavnici kuharstva Spomenka Dundović i Zdravko Perković koji su s njima pripremali praline iz školskog praktikuma, te chef Igor Vlatković u pripremi plata s ribljim delicijama iz restorana Citadela.

Učenicima i nastavnicima bila je to izvrsna prilika za promociju zanimanja za koja obrazujemo i stjecanje iskustva nastupa na sajmovima!

Imali smo i iznenađenje za sve posjetitelje u okviru aktivnosti promidžbe, Storytelling naziva „Lovačke priče“ koji je pobrao iskrene osmijehe i aplauze.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr