Sudjelovali smo na festivalu FeelGood Weekend - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Sudjelovali smo na festivalu FeelGood Weekend

28 kolovoza, 2023

Iza nas je FeelGood Weekend – festival kojem je nositelj Svjetski kup u gimnastici, ujedno i centralni događaj Osječke ljetne noći TZ Grada Osijeka koji se održao 25. kolovoza u Parku Petra Krešimira IV.

U sklopu održavanja festivala Feelgood Weekend, koji obuhvaća glazbeni i gastro doživljaj te aktivnosti za djecu, ostvarena je suradnja između organizatora festivala i RCK Ugostiteljsko-turističke škole Osijek kroz segment aktivnosti za djecu pod nazivom “FEELGOODić”.

Unutar programa za djecu provedene su dvije radionice u sklopu projekta VirtuOS. U okviru interpretativnih radionica „Trapavi profesor“ djeca su naučila kako napraviti jednostavne ukusne kolačiće, oblikovati ih i ukrasiti te kako složiti ražnjiće od voća.

Uz pomoć učenica i nastavnice slastičarstva Marine Majdenić, voditelj radionice trapavi profesor Srećko proveo je djecu kroz šareni svijet modeliranja, izrade sirovih kolača i slaganja voća te otkrio tajne šećera. Ujedno je svojomtrapavošću na duhovit način skrenuo pažnju na bitne detalje slastičarstva i istaknuo i promovirao zanimanje slastičar.

 

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr