Kuharska radionica za javnost "Vučeno tijesto" - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Kuharska radionica za javnost “Vučeno tijesto”

Ostale vijesti

15 studenoga, 2022

Radionica Jednostavni menu

14 studenoga, 2022

Vinska radionica na Principovcu

8 veljače, 2022

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek u petak 11. veljače 2022. godine u trajanju od 15 – 19 sati, organizira za javnost kuharsku radionicu na temu „Vučeno tijesto“.

U okviru radionice saznat ćete kako izraditi vučeno tijesto, kako pripremiti nadjev za vučeno tijesto, naučit ćete oblikovati različite proizvode od vučenog tijesta,  te kako se provodi termička obrada. Predavač je naš strukovni nastavnik kuharstva Ivan Kelava, polaznik Le Cordon Bleu akadamije iz Pariza, koji se educirao u okviru projekta RCK VirtuOS.

Broj prijava ograničen je na 8.

Prijava putem poveznice radionica “vučeno tijesto”

 *Radionica se održava sukladno epidemiološkim mjerama a polaznici su dužni predočiti valjane Covid potvrde za sudjelovanje.

Radionica je uspješno provedena, a sudionici su se oduševili stručnošću našeg predavača.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Dom učenika ugostiteljsko turističke škole

Grgura Čevapovića 26 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr