Sudjelovali smo na međunarodnom sajmu turizma F.re.e u Münchenu - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Sudjelovali smo na međunarodnom sajmu turizma F.re.e u Münchenu

28 veljače, 2023

Sudjelovali smo na ovogodišnjem međunarodnom sajmu turizma F.re.e u Münchenu u okviru projekta VirtuOS kao suizlagač zajedno s predstavnicima iz Turističkog klastera Slavonija kojeg čine Turističke zajednice naših pet županija; Osječko-baranjske županije, Brodsko-posavske županije, Požeško-slavonske županije, Vukovarsko-srijemske županije, kao i Virovitičko-podravske županije.

Naše učenice Ema Herc i Iva Vešligaj imale su priliku okušati se kao informatori turističko-ugostiteljske ponude neše regije kao i prezenteri slavonsko-baranjske enogastronomije. Učenice su također imale priliku prikazati stečena znanja i vještine u okviru praktičnog dijela obrazovanja.

Sajam je ove godine posjetilo 165 000 ljudi, a Hrvatska se kao zemlja partner predstavila turističkom ponudom i raznovrsnošću naših prirodnih i kulturnih ljepota od Sinjskih alkara, mažoretkinja, licitara, konavoskog veza, dalmatinskog umjetničkog programa i gastronomije, kvarnerskog i istarskog umjetničkog programa i gastronomije, zabavnom glazbom Karlovačke županije, slavonsko-baranjskim storytellingom i našom enogastronomijom. Našli su se tu na jednom mjestu i buše, bećarac, lončari, klape, sir, kulen, fritule, hrvatska vina, rapska torta i ostale delicije u svrhu promocije naše domovine.

Sudjelovanje na ovako važnom i velikom događanju u turizmu velik je podstrek i neprocjenjivo iskustvo našim učenicima i nastavnicima, ali i odlična prilika za postizanje vidljivosti naše škole na europskoj razini, uspostavljanje suradnje te promociju zanimanja za koja obrazujemo i aktivnosti koje provodimo.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr