Budući kuhari, slastičari i konobari u suvremenim praktikumima kao u pravoj kuhinji - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Budući kuhari, slastičari i konobari u suvremenim praktikumima kao u pravoj kuhinji

Ostale vijesti

16 studenoga, 2022

Obavijest

15 studenoga, 2022

Radionica Jednostavni menu

9 studenoga, 2022

Državni stručni skup

7 studenoga, 2022

Predstavljanje knjige

1 ožujka, 2021

Najmodernija oprema za praktikume kuharstva i slastičarstva te brojne edukacije nastavnika i mentora kod poslodavaca očekuju Strukovnu školu Virovitica u sklopu provedbe projekta VirtuOS – uspostava regionalnih centara kompetentnosti, najavljeno je na koordinacijskom sastanku održanom u virovitičkoj školi 25. veljače 2021. godine.

Ravnatelj i voditelj Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek (RCK UTŠO) Andrej Kristek, projektni tim, ravnateljica Strukovne škole Virovitica Pavica Biondić-Ivanković i strukovni nastavnici obišli su praktikume te školski restoran gdje će biti postavljena nova oprema za učeničku praksu.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Dom učenika ugostiteljsko turističke škole

Grgura Čevapovića 26 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr