Započeo je prvi ciklus programa usavršavanja iz poduzetničkih vještina - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Započeo je prvi ciklus programa usavršavanja iz poduzetničkih vještina

Ostale vijesti

15 studenoga, 2022

Radionica Jednostavni menu

14 studenoga, 2022

Vinska radionica na Principovcu

25 veljače, 2022

21. veljače 2022. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku započeo je prvi ciklus edukacija prema programu stručnog usavršavanja za nastavnike i mentore kod poslodavaca iz područja poduzetničkih vještina u organizaciji RCK Ugostiteljsko-turističke škole i partnera na projektu – Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Aktivnost edukacije provodi se u okviru projekta RCK VirtuOS.

Programom se, u dva ciklusa, planira educirati ukupno 50 nastavnika srednjih strukovnih škola, partnera u projektu i mentora u svrhu jačanja kapaciteta i stručnosti ljudskih resursa u sektoru turizma i ugostiteljstva. Cilj programa usavršavanja je doprinijeti razvoju poduzetničkih kompetencija nastavnika, koje će im pomoći tijekom obrazovnog procesa učenika i korisnika Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva za donošenje odluke o razvoju svoje karijere (pri čemu je jedna od jednako vrijednih opcija i pokretanje vlastitog pothvata/samozapošljavanje). Kroz razvoj poduzetničkih kompetencija polaznika, program doprinosi i njihovom boljem snalaženju u različitim osobnim i profesionalnim situacijama, kao i razvoju organizacija u kojima djeluju, bez obzira radi li se o vlastitom pothvatu ili ne.

Program je vrlo interaktivno osmišljen – kroz praktične primjere i primjenu različitih alata a sve u cilju razvoju poduzetničkih vještina i jačanja kompetencija učenika.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Dom učenika ugostiteljsko turističke škole

Grgura Čevapovića 26 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr