Započeo je prvi ciklus programa usavršavanja iz poduzetničkih vještina - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Započeo je prvi ciklus programa usavršavanja iz poduzetničkih vještina

25 veljače, 2022

21. veljače 2022. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku započeo je prvi ciklus edukacija prema programu stručnog usavršavanja za nastavnike i mentore kod poslodavaca iz područja poduzetničkih vještina u organizaciji RCK Ugostiteljsko-turističke škole i partnera na projektu – Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Aktivnost edukacije provodi se u okviru projekta RCK VirtuOS.

Programom se, u dva ciklusa, planira educirati ukupno 50 nastavnika srednjih strukovnih škola, partnera u projektu i mentora u svrhu jačanja kapaciteta i stručnosti ljudskih resursa u sektoru turizma i ugostiteljstva. Cilj programa usavršavanja je doprinijeti razvoju poduzetničkih kompetencija nastavnika, koje će im pomoći tijekom obrazovnog procesa učenika i korisnika Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva za donošenje odluke o razvoju svoje karijere (pri čemu je jedna od jednako vrijednih opcija i pokretanje vlastitog pothvata/samozapošljavanje). Kroz razvoj poduzetničkih kompetencija polaznika, program doprinosi i njihovom boljem snalaženju u različitim osobnim i profesionalnim situacijama, kao i razvoju organizacija u kojima djeluju, bez obzira radi li se o vlastitom pothvatu ili ne.

Program je vrlo interaktivno osmišljen – kroz praktične primjere i primjenu različitih alata a sve u cilju razvoju poduzetničkih vještina i jačanja kompetencija učenika.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr