Na Zlatnim žicama Slavonije predstavljena zanimanja Obrtničke škole Požega - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Na Zlatnim žicama Slavonije predstavljena zanimanja Obrtničke škole Požega

Ostale vijesti

12 rujna, 2022

Forest Art 2022

6 rujna, 2022

Partnerska Obrtnička škola Požega sudjelovala je na Zlatim žicama Slavonije 02. rujna 2022. u okviru aktivnosti promocije strukovnih zanimanja u sektoru turizma i ugostiteljstva. Nastavnici i učenici Obrtničke škole su izložili promidžbeno-radne materijale vezano za partnerstvo na projektu RCK VirtuOS, kao i proizvode svojih radionica vezane za ugostiteljstvo i turizam nastale na praktičnoj nastavi. Predstavljene su aktivnosti RCK i promovirana su zanimanja koja upisuje Obrtnička škola Požega u četiri sektora; turističko hotelijerski komercijalisti, kuhari, konobari, arhitektonski tehničari, zidari, tesari, soboslikari-ličioci, stolari, modni tehničari i krojači.

Prolaznici su mogli kušati i Požeški kolačić – gastrosuvenir škole, koji je nastao u okviru projekta Ministarstva turizma s ciljem promocije zanimanja u ugostiteljskoj struci. Osim kušanja kolačića i promidžbenih materijala svi zainteresirani građani su mogli dobiti odgovore vezano za upis u ugostiteljsko-turistička i ostala zanimanja za koja obrazuje Obrtnička škola.

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek zajedno s partnerskim školama među kojima je i Obrtnička škola Požega, u okviru ESF projekta RCK VirtuOS kao i kampanje promocije strukovnih zanimanja preuzela je ulogu promicatelja strukovnog obrazovanja i  inicijatora upisa zanimanja u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr