Kuharska radionica za javnost "Dizano tijesto" - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Kuharska radionica za javnost “Dizano tijesto”

Ostale vijesti

14 studenoga, 2022

Vinska radionica na Principovcu

31 siječnja, 2022

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek u petak 04. veljače 2022. godine u trajanju od 15 – 19 sati, organizira za javnost kuharsku radionicu na temu „Dizano tijesto“.

U okviru radionice saznat ćete kako pripremiti kvas, kako se priprema dizano tijesto, naučit ćete oblikovati proizvode od dizanog tijesta poput pizze, kiflica, punjenih langošica te kako se provodi termička obrada pečenjem i prženjem.

Predavač je naš strukovni nastavnik kuharstva Ivan Kelava, polaznik Le Cordon Bleu akadamije iz Pariza, koji se educirao u okviru projekta RCK VirtuOS.

Broj prijava ograničen je na 8.

Prijava putem poveznice https://forms.gle/TdAJPRQw46XVEfKG7

*Radionica se održava sukladno epidemiološkim mjerama a polaznici su dužni predočiti valjane Covid potvrde za sudjelovanje.

Radionica je uspješno održana, a u galeriji se nalaze fotografije.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Dom učenika ugostiteljsko turističke škole

Grgura Čevapovića 26 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr