Počinju stručna usavršavanja nastavnika i mentora kod poslodavaca! - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Počinju stručna usavršavanja nastavnika i mentora kod poslodavaca!

27 veljače, 2021

Nastavnici Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole (RCK UTŠO) i škola partnera te mentori kod poslodavaca počinju se stručno usavršavati u engleskom jeziku i digitalnim kompetencijama.  Realizacija je to projektnih aktivnosti RCK VirtuOS – Uspostava regionalnog centar kompetentnosti  u sektoru turizma i ugostiteljsva.

Ravnatelj i voditelj RCK UTŠO dr.sc. Andrej Kristek potpisao je ugovor o nabavi usluge stručnog usavršavanja u engleskom jeziku s Pučkim otvorenim učilištem iz Osijeka i ugovor o nabavi usluge stručnog usavršavanja u području digitalnih kompetencija s Ustanovom za obrazovanje odraslih Edunova.

U idućih godinu dana obje ustanove razvit će individualizirane programe za potrebe RCK i provesti usavršavanja u kojima će sudjelovati 80 naših nastavnika i mentora kod poslodavaca. Svi oni steći će  nova znanja i vještine u području digitalnih kompetencija te stručnog engleskog jezika iz područja ugostiteljstva i turizma.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr