Održana završna radionica iz područja poduzetničkih vještina - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Održana završna radionica iz područja poduzetničkih vještina

7 lipnja, 2022

U subotu 4.lipnja 2022. godine u Kući u prirodi- eko centru Zlatna greda održana je i posljednja, cjelodnevna radionica programa stručnog usavršavanja za obrazovanje nastavnika i mentora iz područja poduzetničkih vještina u okviru projekta VirtuOS i aktivnosti jačanja kompetencija odgojno-obrazovnih radnika u organizaciji RCK Ugostiteljsko-turističke škole i partnera na projektu –  Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Na radionici su sudjelovali polaznici (nastavnici i mentori kod poslodavaca) oba ciklusa edukacija iz poduzetničkih vještina. Primjer dobre prakse pod nazivom Poduzetničke priče – Mali poduzetnici predstavila je gošća Janja Lučić, prof., učiteljica razredne nastave u OŠ Mladost iz Osijeka.

Završne timske projekte predstavili su polaznici edukacije, čiji je cilj bio primijeniti stečeno znanje na edukaciji u kolegijima koje predaju, kako bi ih osvježili, ali i doprinijeli razvoju poduzetničkih kompetencija svojih učenika.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr