Talijanski Institut de Filippi održao radionice - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Talijanski Institut de Filippi održao radionice

18 prosinca, 2023

Prošloga tjedna u našoj je školi gostovao Institut de Filippi, obrazovna institucija iz Italije u okviru projekta VirtuOS.

Održane su radionice iz područja sladoledarstva.  Četverodnevne radionice provodio je renomirani slastičar s više od 30 godina iskustva, konzultant i savjetnik za renomirane tvrtke koje se bave proizvodnjom i distribucijom sladoleda – Maestro Francesco Palimeri. Edukacije su održane za nastavnike iz Osijeka, Đakova, Vinkovaca, Virovitice i Požege. Teme su uključivale izradu baze za sladoled kao i izradu restoranskih deserata na bazi sladoleda.

Osim nastavnika na edukacijama kod Maestra Palmierija sudjelovali su  i učenici završnih razreda slastičara naše i partnerskih škola kako bi dodatno usavršili svoja znanja i vještine stečene tijekom obrazovanja u školi.

U sklopu Karijernog centra održane su radionice iz područja mentoriranja učenika i coaching-a s posebnim naglaskom na provođenje praktične nastave tijekom školovanja i suradnju s mentorima kod poslodavaca. Radionice su održali stručnjaci za poslovni razvoj i međunarodnu suradnju Michele Clivio i Cristian Cantaluppi, a u okviru edukacija posjetili su i naše mentore kod poslodavaca u ugostiteljskim i turističkim objektima u Vinkovcima, Đakovu i Osijeku.

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr