Sudjelovali smo na 17. SALORI - Sajmu lova, ribolova i turizma - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Sudjelovali smo na 17. SALORI – Sajmu lova, ribolova i turizma

25 travnja, 2022

RCK Ugostiteljsko turistička škola, Osijek zajedno sa partnerskim školama na projektu RCK VirtuOS predstavila se kao izlagač na 17. SALORI– Sajmu lova, ribolova i turizma koji se održavao od 22.-24. travnja 2022. godine na Sajamskom prostoru Pampas.

Ova manifestacija ističe se veličinom, brojem izlagača i značenjem u razvoju, lovnog, ribolovnog i kontinentalnog turizma.  Na sajmu smo promovirali rad našeg Regionalnog centra kompetentnosti i strukovna zanimanja za koja obrazujemo. Učenici i nastavnici Srednje strukovne škole Antuna Horvata iz Đakova, Obrtničke škole iz Požege, Srednje strukovne škole iz Vinkovaca i Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka promovirali su proizvode i gastro suvenire koje proizvodimo u okviru učenja kroz praksu.

U posjetu SALORI-u došlo je oko 200 učenika naših škola kojima je ovo predstavljalo idealnu priliku prisustvovanja na manifestaciji ove vrste kao i stjecanju iskustva nastupa i promocije na sajmovima, a mi smo se iskazali kao pravi domaćini, te su ih naši učenici zajedno sa svojim strukovnim nastavnicima dočekali i poput pravih turističkih vodiča pripremili sadržaje i zanimljivosti za obilazak i razgled znamenitosti Osijeka, a nakon organiziranog ručka, jednodnevni posjet je završio upravo sudjelovanjem i izlaganjem na SALORI-u.

Kako smo prezentirali posjetiteljima sajma prednosti kvalitetnog strukovnog obrazovanja možete vidjeti u galeriji fotografija.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr