Provodimo dvodnevne edukativne radionice za kuhare u osnovnim školama kojima je Osječko-baranjska županija osnivač
Opširnije >U tijeku je provedba neformalnih programa razvijenih u okviru EU projekta RCK VirtuOS.
Opširnije >Poznati hrvatski Chef David Skoko održao je kuharske radionice za učenike te nastavnike i mentore kod poslodavaca u našoj školi.
Opširnije >U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga mentori kod poslodavaca održali su radionicu.
Opširnije >Uspješno je završena edukacija za nastavnike prema programu Chocolate 2.0 koji je dizajniran za profesionalce s dobrim znanjem o čokoladi.
Opširnije >10. i 11. siječnja 2023. poznati hrvatski Chef Melkior Bašić održao je radionice s učenicima te nastavnicima i mentorima kod poslodavaca na temu bezglutenskih jela.
Opširnije >Strukovne nastavnice na edukaciju u Kul IN-u.
Opširnije >Strukovni nastavnici naše i partnerskih škola na usavršavanju.
Opširnije >Ugostili smo jednog od najoriginalnijih hrvatskih barmena u sklopu dvije pokazne radionice.
Opširnije >U vrijeme Adventa održana je radionica “Božićni kolači”
Opširnije >Strukovni nastavnici kuharstva održali su radionicu za učenike i nastavnike u restoranu Baranjska kuća.
Opširnije >U RCK Ugostiteljsko-turističkoj školi 02. svibnja 2022. održana je vinska radionica na temu sljubljivanja hrane i vina!
Opširnije >U ponedjeljak 02. svibnja 2022. godine u RCK UTŠO u okviru ESF projekta RCK VirtuOS, održana je radionica za učenike kuharskog zanimanja u svrhu pripreme učenika za natjecanja.
Opširnije >Za učenike, nastavnike i mentore kod poslodavaca održana je zanimljiva baristička edukacija od strane Frank barista tima!
Opširnije >Predstavljeni su rezultati Istraživanja o bacanju hrane u školskim praktikumima i digitalna brošura školskog projekta „Ne bacaj hranu!“
Opširnije >Planiran kroz pet predavanja, raspravu, predstavljanje digitalne brošure te recikliranih jela koje će učenici pripremati s nastavnicima od ostataka hrane
Opširnije >Na EFOS-u započeo program cjeloživotnog učenja.
Opširnije >Tema su izazovi u strukovnom obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju s naglaskom na škole koje obrazuju učenike u ugostiteljstvu i turizmu
Opširnije >Predavanjima i radionicama osvještavamo o problemu bacanja hrane i stvaramo nova jela od ostataka
Opširnije >U Srednjoj strukovnoj školi Marko Babić, Vukovar 04. veljače 2022. u okviru projekta RCK VirtuOS održana je zanimljiva kuharska radionica.
Opširnije >Za učenike i nastavnike Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška održana je vinska radionica u okviru projekta RCK VirtuOS.
Opširnije >U okviru projekta RCK VirtuOS Srednja strukovna škola Antuna Horvata iz Đakova, održala je drugu radionicu “Male škole pripreme zdravih obroka”.
Opširnije >Prva grupa nastavnika u okviru projekta VirtuOS završila je program razvoja psiholoških kompetencija.
Opširnije >U subotu 11. prosinca 2021. u 09 sati održat će se besplatna slastičarska radionica u organizaciji Ugostiteljsko-turističke škole.
Opširnije >U Srednjoj strukovnoj školi Virovitica održana je radionica „Francuske slastice od hrustavog tijesta (Pâte à choux)“.
Opširnije >U okviru projekta RCK VirtuOS naši nastavnici slastičarstva i prehrambeni tehnolozi usavršavali su rad s čokoladom.
Opširnije >Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek povodom Dana grada Osijeka za njegove građane organizira kuharsku i vinske radionice.
Opširnije >Naši strukovni učitelji kuharstva sudjelovali na MCA trening programu u splitskom Škmeru.
Opširnije >Nastavnici Ugostiteljsko-turističke škole u Osijeku i mentori kod poslodavaca vratili su se sa specijaliziranog školovanja u Cafa Wine School u Bordeauxu.
Opširnije >Nastavnici i mentori na pariškoj akademiji Le Cordon Bleu učili od renomiranih svjetskih chefova
Opširnije >U okviru projekta VirtuOS dva nastavnika našeg RCK na edukaciji su u Kul IN-u, međunarodnoj kulinarskoj školi.
Opširnije >U okviru projekta VirtuOS strukovni nastavnici tehnolozi naše i partnerske škole u projektu bili su na edukaciji u ŠKMER Akademiji u Splitu, tema edukacije bila je: „Proizvodnja, sljubljivanje, kuhanje i posluživanje piva i s pivom.“
Opširnije >U okviru projekta VirtuOS osam nastavnika i mentora kod poslodavaca bili su na edukaciji u Sweet Lab Zagreb koju je održala predavačica Mirjana Špoljar …
Opširnije >