Prati nas na društvenim mrežama

Kuharska radionica za javnost “Dizano tijesto”

31 siječnja, 2022

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola Osijek u petak 04. veljače 2022. godine u trajanju od 15 – 19 sati, organizira za javnost kuharsku radionicu na temu „Dizano tijesto“.

U okviru radionice saznat ćete kako pripremiti kvas, kako se priprema dizano tijesto, naučit ćete oblikovati proizvode od dizanog tijesta poput pizze, kiflica, punjenih langošica te kako se provodi termička obrada pečenjem i prženjem.

Predavač je naš strukovni nastavnik kuharstva Ivan Kelava, polaznik Le Cordon Bleu akadamije iz Pariza, koji se educirao u okviru projekta RCK VirtuOS.

Broj prijava ograničen je na 8.

Prijava putem poveznice https://forms.gle/TdAJPRQw46XVEfKG7

*Radionica se održava sukladno epidemiološkim mjerama a polaznici su dužni predočiti valjane Covid potvrde za sudjelovanje.

Radionica je uspješno održana, a u galeriji se nalaze fotografije.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.