Edukacija napredno slastičarstvo s temeljima - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Edukacija napredno slastičarstvo s temeljima

16 kolovoza, 2022

Naša strukovna nastavnica slastičarstva Marina Majdenić i mentorica kod poslodavca Marija Cvenić iz Hotela Waldinger u razdoblju od 27. lipnja do 15. srpnja 2022. u okviru projekta RCK VirtuOS usavršavale su se na programu edukacije Napredno slastičarstvo s temeljima u Kulinarskom Institutu Kul IN u Sisku. Predavač na edukaciji bila je Natalija Jagunić

Program se bazirao na temama: dizana kvasna tijesta, obogaćeno dizano tijesto, vučena tijesta, prhko tijesto, biskviti, kreme, dekoriranje torti, izrada i dekoriranje monoporcija, prezentacija monoporcija, macaronsi, rad s čokoladom, zdrave slastice, bezglutenske slastice i sirove slastice.

Edukacija je trajala 90 sati, a naše polaznice imale su završnu provjeru stečenih znanja i vještina iz svih sadržaja u okviru nastavnih cjelina koju su uspješno položile i dobile Kul IN-ov certifikat za Napredno slastičarstvo s temeljima.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr