Prati nas na društvenim mrežama

Vinska radionica sljubljivanja hrane i vina

3 svibnja, 2022

Vinski savjetnici – sommelieri Robertino Marinjak i Ivica Brtan, naši nastavnici ugostiteljskog posluživanja u Regionalnom centru kompetentnosti Ugostiteljsko-turističkoj školi, Osijek održali su vinsku radionica s temom prepoznavanja organoleptičkih svojstava vina i sljubljivanja hrane i vina.

Degustiralo se čak jedanaest vina, od kojih je većina bila sortna kako bi se uočile specifičnosti aroma, a potom su se sljubljivala sa sirom. Polaznici su bili angažirani u sudjelovanju kroz interaktivni koncept koji je uključivao i blind testiranja.

Na radionici se tražilo mjesto više, a svi sudionici su iskazali želju sudjelovati i u nastavku edukacije, te nadogradnji na višu razinu!

Galerija fotografija

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.