Prati nas na društvenim mrežama

Uspješno završena edukacija Chocolate 2.0

30 siječnja, 2023

Nakon završene edukacije prvog stupnja Chocolate Discovery na čokoladnoj akademiji Barry Callebaut, nastavnice RCK Ugostiteljsko – turističke škole, Osijek: Antonija Bojić, Spomenka Dundović, Danijela Josipović i Marina Majdenić te partnerskih škola Srednje strukovne škole Đakovo: Marija Batori, Marija Katilović, Mihaela Tosenberger Andrić i Srednje strukovne škole Vinkovci: Marija Bošnjak, uspješno su završile trodnevnu edukaciju Chocolate 2.0 na Chocolate Academy Barry Callebaut u Beogradu u okviru projekta VirtuOS.

Radionica je trajala od 24. do 26. siječnja 2023. godine i omogućila je proširivanje znanja o alatima, tehnikama i metodama izrade čokoladnih slastica kao i usavršavanje u radu s čokoladom i opremom te uređajima za njeno korištenje.

Voditelji radionice, vrhunski profesionalci Philippe Marand i Remy Delette osmislili su recepte kojima su pokazali najnaprednije čokoladne tehnike koristeći zanimljive oblike i teksture iz kojih su stvoreni jedinstveni čokoladni konditorski proizvodi.

Polaznice su tako usavršile svoje znanje, naučile različite načine temperiranja, identificiranja i rješavanja problema s kojima se može susreti, svladale korake u sparivanju emulzija, teksture i okusa, stekle uvid u visokotehnološku opremu za čokoladu, spravljale višeslojne slatkiše s ukusnim kremama i proizvele čokoladne slastice različitih završnih obrada.

Galerija fotografija

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.