Prati nas na društvenim mrežama

Slastičarske radionice „Ciklus tartova“

Ostale vijesti

12 rujna, 2022

Forest Art 2022

12 rujna, 2022

Iza nas su dvije slastičarske radionice organizirane za javnost u okviru projekta RCK VirtuOS na temu „Ciklus tartova“ održane 09. i 10. rujna 2022.

Predavač i stručnjak Saša Bešlić nesebično je prenosio znanje u pripremi tarta od kruške i badema, te tarlette od jabuke kao i tajne francuskog slastičarstva. Naše polaznice iskazale su kreativnost i učile su:

– izraditi pate sucree tijesto

– oblikovati tijesto za tart i tijesto za tartlette

– obraditi i prigotoviti jabuke i kruške

– izraditi kremu od badema

– ispeći tart i tartlettu

– ukrasiti i prezentirati gotovu slasticu

Provedba ovih radionica ujedno je i uvertira u programe za obrazovanje odraslih i cjeloživotnog učenja koje ćemo uskoro provoditi u domeni slastičarstva bit će to Priprematelj hrvatskih tradicijskih slastica.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.