Slastičarske radionice „Ciklus tartova“ - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Slastičarske radionice „Ciklus tartova“

Ostale vijesti

12 rujna, 2022

Forest Art 2022

12 rujna, 2022

Iza nas su dvije slastičarske radionice organizirane za javnost u okviru projekta RCK VirtuOS na temu „Ciklus tartova“ održane 09. i 10. rujna 2022.

Predavač i stručnjak Saša Bešlić nesebično je prenosio znanje u pripremi tarta od kruške i badema, te tarlette od jabuke kao i tajne francuskog slastičarstva. Naše polaznice iskazale su kreativnost i učile su:

– izraditi pate sucree tijesto

– oblikovati tijesto za tart i tijesto za tartlette

– obraditi i prigotoviti jabuke i kruške

– izraditi kremu od badema

– ispeći tart i tartlettu

– ukrasiti i prezentirati gotovu slasticu

Provedba ovih radionica ujedno je i uvertira u programe za obrazovanje odraslih i cjeloživotnog učenja koje ćemo uskoro provoditi u domeni slastičarstva bit će to Priprematelj hrvatskih tradicijskih slastica.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr