Sudjelovali smo na Danima hrvatskog turizma 2022 - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Sudjelovali smo na Danima hrvatskog turizma 2022

Ostale vijesti

12 rujna, 2022

Forest Art 2022

8 listopada, 2022

Naše učenice Katarina Vondrak i Nives Prša zajedno s nastavnicama mentoricama Danijelom Molnar i Nadom Crevar sudjelovale su na dodjeli godišnjih turističkih nagrada za promociju zanimanja na Danima hrvatskog turizma 2022. u  Šibeniku, Amadria park Šibenik od 6. – 8. listopada.

Tako su naše nositeljice primile priznanja koja im je uručila Ministrica turizma i sporta dr. sc. Nikolina Brnjac uz nazočnost direktorice regionalnog ureda MBA UN WTO, gđe Alessandre Prinate za odabrani najbolji projekt u promociji zanimanja 2021. Učenice su im na engleskom jeziku predstavile sve radionice nagrađenog projekta „Struka je naša furka!“ provedenog u partnerstvu sa Srednjom obrtničkom školom Antuna Horvata Đakovo pod voditeljstvom naših nastavnica Molnar i Crevar, te odgovarale na pitanja.

Također su na ovom putovanju u organizaciji Ministarstva turizma i sporta uz ostale nagrađene škole, sudjelovale u panelima na temu „Održiva budućnost turizma“, u forumu „Kako biti izvrstan?“, u predstavljanju Strateškog marketinškog i operativnog plana hrvatskog turizma, a davale su i intervju. Obišle su grad Šibenik i uživale u izletu brodom na tvrđavu Sveti Nikola.

Na završnoj svečanoj dodjeli među nagrađenim projektima imali smo prilike osim projekta Struka je naša furka!  vidjeti i projekt KreativnOSt proveden u partnerstvu naše i Elektrotehničke i prometne škole Osijek, a od strane MINTS-a proglašenog jednim od tri najbolja u školskoj godini 2019/2020. Podsjetimo provedbu projekta i svih osmišljenih aktivnosti realizirale su voditeljice projekta, profesorica Sanja Klanac iz RCK UTŠO i Danijela Ivanović-Ižaković iz RCK ELPROS zajedno s učenicima.

Struka je naša furka!

KreativnOSt

Čestitke našim učenicima i nastavnicima na čiji trud i rad smo ponosni i neka ova divna priznanja u struci budu poticaj svima nama za još puno ovakvih uspjeha!

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr