Pripremna faza radova u Domu učenika - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Pripremna faza radova u Domu učenika

Ostale vijesti

31 prosinca, 2020

U Domu učenika Ugostiteljsko-turističke škole, u Lučkom prilazu 4, radi se prema planu projekta VIRTUS – uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti KK.09.1.3.01.0020.

 

Objekt ide u potpunu rekonstrukciju i trenutačno se čisti sve. Skinute su podne i zidne obloge, parketi i keramičke pločice. Vodoinstalateri rade demontažu elemenata, isključeni su vodovodni, kanalizacijski sustavi, kao i instalacije struje i grijanja. Iduća je faza skidanje žbuke u cijelom objektu te potom radovi na rekonstrukciji prostora. Slijedi skidanje svih starih instalacija i priprema za postavljanje novih.

U sklopu rekonstrukcije nadogradit će se i opremiti Dom učenika u Akademis, što znači da će tijekom školske godine imati funkciju učeničkog doma, a potom za vrijeme ferija, ulogu hostela u kojem će učenici moći obavljati praksu.

Sobe će biti prilagođene novim standardima smještaja, kao i kupaonice, osposobit će se novi kuhinjski blok, blagovaonica te zajednički prostori, kao i kušaonica na krovu zgrade. Prostor će biti prilagođen osobama s invaliditetom, gradnjom prilagođenog dizala, te posebno opremljenim sobama i pripadajućim kupaonicama.

Uvest će se novi sustav grijanja i hlađenja, zgrada će po završetku adaptacije biti potpuno energetski učinkovita.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr