Radovi na budućem akademisu u punom su jeku - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Radovi na budućem akademisu u punom su jeku

26 svibnja, 2022

Većina grubih građevinskih radova na Učeničkom domu Ugostiteljsko-turističke škole, u središtu Osijeka, gotova je.

Izgrađen je nosivi zid u visini cijelog objekta, gotovi su horizontalni i vertikalni nadvoji, stropne ploče su izbetonirane. Na prvom, drugom i trećem katu sazidani su zidovi, postavljena je izolacija, provučen je dio instalacija. Slijedi ugradnja ostalih instalacija i žbukanje te postavljanje pregradnih zidova od knaufa. Izgrađen je i prostor budućeg praktikuma ugostiteljskog posluživanja na zadnjoj etaži objekta s terasom, sazidana je ograda te slijedi postavljanje ravnoga krova. Napravljeni su i otvori za dizalo.

Radovi na budućem akademisu u punom su jeku. Rekonstrukcija se financira iz projekta VIRTUS – Uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti KK.09.1.3.01.0020, koji se u cijelosti financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Akademis će biti i učenički dom i hostel, otvoren za javnost u vrijeme učeničkih praznika. U suterenu će biti kuhinja s restoranom, prizemlju će se nalaziti recepcija, knjižnica, uredi, na tri kata smještajne jedinice s tim da će imati i potpuno prilagođenu sobu, namijenjenu osobama s otežanim kretanjem. Prostor akademisa i dizalo bit će u potpunosti prilagođeno osobama s invaliditetom – slabo pokretnim, gluhim i slijepim osobama.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr