Djevojke koje su kuhaču zamijenile reketom - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Djevojke koje su kuhaču zamijenile reketom

22 studenoga, 2021

Ženska školska ekipa stolnotenisačica doživjela je nekoliko izmjena da bi na prvo natjecanje stigao trojac slastičarki, točnije učenica 2. s razreda. Nataša Bogdanović, Marija Đambić i Larisa Meter sa svojom profesoricom Daliborkom Lesar uhvatile su se u koštac sa svim izazovima koje je turnir stavio pred njih. Samo je jedna od njih, Larisa Meter dugogodišnja sportašica koja već pet godina trenira u stolnoteniskom klubu Vodovod Osijek, sudjeluje u brojnim natjecanjima i bilježi brojne uspjehe na državnoj razini. Za nju je Gradsko natjecanje bilo lako, poput malo jačeg treninga, a uvjerena je kako će „pojesti konkurenciju“ i na županijskoj razini natjecanja koja se u prosincu treba održati u Donjem Miholjcu. Njoj su se pridružile i djevojke koje nemaju iskustva ni u ovome sportu ni u ovakvom tipu natjecanja. Nataša spominje kako je imala veliku tremu i kako nije očekivala ovakav plasman, dok je Marija hrabro zaigrala bez obzira na neiskustvo i zabilježila čak pet pobjeda. Zanimljivo je kako spomenuti trojac nije izgubio niti jednu ekipnu borbu te je s impresivnim rezultatom osigurao sljedeću etapu natjecanja.

Sve tri djevojke jednako se dobro snalaze i u kuhinji dok pripremaju slastice, a vjeruju kako kuhača i reket nisu nespojiva kombinacija jer se s oba „rekvizita“ mogu postići vrlo uspješna (d)jela. Pred djevojkama je Županijsko natjecanje u Donjem Miholjcu, a osvoje li prvo ili drugo mjesto osigurat će sudjelovanje na državnoj završnici u Poreču u svibnju 2022. godine.

Uzbuđenje i ambicije rastu; planiraju proširiti ekipu, vrijedno trenirati te predstaviti školu u što boljem svjetlu. Vjeruju kako bi njihov uspjeh mogao pomoći kvalitetnijoj promociji stolnoga tenisa u našoj školi te potaknuti i druge učenice da im se pridruže na treninzima. Bez sumnje, pred njima su slatke brige i novi sportski uspjesi!

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr