Podignut amfiteatar, a već se postavljaju i keramičke pločice - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Podignut amfiteatar, a već se postavljaju i keramičke pločice

31 ožujka, 2021

Izbetonirano je postolje amfiteatra u budućem pokaznom praktikumu u podrumu Ugostiteljsko-turističke škole u kojoj se izvode radovi u sklopu projekta RCK VIRTUS. Cijeli podrumski prostor, koji je obuhvaćen obnovom i rekonstrukcijom, ožbukan je, a radnici postavljaju keramičke pločice.

Po završetku tih radova, slijedi postavljanje novih vrata i keramičke galanterije.

Ovim se radovima već nazire budući izgled najvećeg i najsuvremenijeg praktikuma s amfiteatarskim gledalištem. Namijenjen je za prezentacije iz kuharstva i slastičarstva, gostujuća predavanja stručnjaka kao i za izvođenje praktične nastave na daljinu budući da će biti opremeljen videokamerama kojima će se putem linka uključivati uživo.

Dovršetak obnove u podrumu Ugostiteljko-turističke škole Osijek škole očekuje se do kraja svibnja, kako je i planirano projektom.

Podest je izbetoniran, provedene su nove instalacije i napravljeni su svi izvodi, a radnici postavljanju keramičke pločice.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr