Nastavlja se ciklus "Dana otvorenih vrata" - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Nastavlja se ciklus “Dana otvorenih vrata”

4 svibnja, 2022

Nastavlja se ciklus radionica koje provodimo u organizaciji s Upravnim odjelom za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske županije u okviru „Dana otvorenih vrata“ i promotivne kampanje naše škole pod nazivom #BudiVirtuOS.

Sudionici radionica organiziranih 03.svibnja 2022. bili su osmaši OŠ Jagode Truhelke, OŠ Mate Lovraka, Vladislavci i OŠ Vladimira Becića.

Nakon uvertire stručne službe,  prezentaciju smo nastavili konceptom „učenici-učenicima“ koji su im na najbolji način predstavili obrazovni proces, obišli su naše strukovne praktikume gdje se odvija praktična nastava u školi, čuli su sve o praktičnoj nastavi u ugostiteljskim objektima, predstavljeno im je u čemu sve mogu sudjelovati u okviru izvannastavnih i projektnih aktivnosti, kako se odvija praktična nastava na moru, kako je sudjelovati na natjecanjima, odnosno u potpunosti su im nastojali približiti zanimanja za koja obrazujemo.

Osmaši su  zajedno sa starijim kolegama učenicima i strukovnim nastavnicima sudjelovali su u spravljanju i kušanju zdravih obroka i bezalkoholnih barskih mješavina.

Galerija fotografija

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr