Kuhari i slastičari vinkovačke škole uskoro će u nove praktikume! - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Kuhari i slastičari vinkovačke škole uskoro će u nove praktikume!

3 veljače, 2021

Preostalo je još ugraditi novi sustav grijanja, postaviti podno grijanje, izraditi glazure, polijepiti podne i zidne pločice, ožbukati zidove. Grubi građevinski te instalaterski radovi tako su privedeni kraju.

Praktikumi kuharstva i slastičarstva u Srednjoj strukovnoj školi Vinkovci dobivaju svoje nove obrise!

Radnici su izvadili sve postojeće stare instalacije vodovoda i kanalizacije, struje i sustava grijanja, puno se razbijalo, ali i zidalo – novi zidovi, umjesto postojeće, stare pregrade koja je odvajala praktikume od hodnika.

Postavljene su nove vodovodne i kanalizacijske cijevi, električari su proveli strujne kablove s obzirom na to da instalacije trebaju odgovarati novoj opremi koja će se po završetku uređenja praktikuma postaviti za kuhanje i izradu slastica. Preostalo je još ugraditi novi sustav grijanja, postaviti podno grijanje, izraditi glazure, polijepiti podne i zidne pločice, ožbukati zidove. Grubi građevinski te instalaterski radovi tako su privedeni kraju.

 

Uređenjem i prilagodbom praktikuma škole partnera Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola iz Osijeka polazište je stvaranja mjesta izvrsnosti za obrazovanje u sektoru ugostiteljstva i turizma, što će osigurati razvoj novih, suvremenih standarda zanimanja i obrazovnih programa.

Kroz projekt VIRTUS – uspostava infrastrukture regionalnih centara kompetentnsoti KK.09.1.3.01.0020., koji je u cijelosti financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu da 24.214.510,51 kune, stvorit će se preduvjeti za primjenu suvremenih metoda učenja i praktičnoga rada u strukovnom srednjoškolskom obrazovanju.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Dom učenika ugostiteljsko turističke škole

Grgura Čevapovića 26 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr