Javni poziv
Ostale vijesti
Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek
objavljuje
JAVNI POZIV
za upis polaznika u pilot provedbu 4 programa
stručnog specijalističkog usavršavanja (HKO razina 5)
koji su razvijeni u okviru EU projekta RCK VirtuOS:
- „Kuhar specijalist prilagođenih oblika prehrane“, pilotiranje kroz neformalni program obrazovanja „BEUGLUTENSKA PREHRANA“
- „Slastičar specijalist restoranskih deserata“, pilotiranje kroz neformalni program obrazovanja „PRIPREMANJE RESTORANSKIH DESERATA“
- „Specijalist voditelj barskog poslovanja“, pilotiranje kroz neformalni program obrazovanja „GASTRONOMSKA PONUDA U BARU“
- „Specijalist regenerativnog turizma“, pilotiranje kroz neformalni program obrazovanja „BAŠTINA U KREIRANJU DOŽIVLJAJA REGENERATIVNOG TURIZMA“
Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava za upis polaznika u pilot programe kroz neformalne programe obrazovanja.
Nositelj programa: Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek
Partneri: Osječko-baranjska županija, Srednja strukovna škola Antuna Horvata, Đakovo, Obrtnička škola Požega, Srednja strukovna škola Vinkovci, Strukovna škola Virovitica, Sunčane toplice d.o.o., Bizovac, HUP Zagreb d.o.o., Palisada d.o.o., Opatija, Ekonomski fakultet u Osijeku, Filozofski fakultet Osijek i Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, Belišće.
U okviru projekta VirtuOS – Uspostava Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva (UP.03.3.1.05.0006), financiranog iz Europskog Socijalnog fonda i Državnog proračuna RH, provest će se pilot provedba odabranog dijela kurikuluma, kojim će se pilotirati ostvarenje ishoda učenja dijela kurikuluma novorazvijenih programa stručnog specijalističkog usavršavanja, a polaznicima će biti izdano uvjerenje o uspješnosti savladavanja istih kroz neformalni program obrazovanja. Svi detalji o programima nalaze se na poveznicama:
1. Kuhar specijalist prilagođenih oblika prehrane – Bezglutenska prehrana
2. Slastičar specijalist restoranskih deserata – Pripremanje restoranskih deserata
3. Specijalist voditelj barskog poslovanja – Gastronomska ponuda u baru
4. Specijalist regenerativnog turizma – Baština u kreiranju doživljaja regenerativnog turizma
Način prijave:
– Popunjen i potpisan obrazac prijave
Uz prijavu se prilaže:
- Motivacijsko pismo
- Životopis
- Preslika svjedodžbe o stečenoj stručnoj spremi
- Preslika osobne iskaznice
Dokumente je potrebno donijeti osobno ili poslati poštom na adresu: Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek, Matije Gupca 61, 31 000 Osijek.
Na javni poziv se pod jednakim uvjetima mogu prijaviti osobe oba spola.
Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Pristupnicima prijavljenim na javni poziv smatrat će se samo osoba koja podnese pravovremenu i potpunu prijavu te ispunjava uvjete iz javnog poziva.
Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom pozivu.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se do 05. listopada 2023. godine.
Stručno povjerenstvo razmotrit će pristigle prijave do 09. listopada 2023. godine i odabrati polaznike temeljem prikupljenih podataka.
Dodatne informacije mogu se zatražiti od Danijele Josipović, danijela.josipovic@skole.hr
Ravnatelj: dr.sc. Andrej Kristek