Valentinovo u Ugo domu - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Valentinovo u Ugo domu

17 veljače, 2022

Kao i svake godine, Valentinovo smo obilježili kreativnim radionicama i prigodnim uređenjem domskog prostora. Možda neki od nas privatno čak ni ne obilježavaju  Valentinovo, ali kad to radimo svi zajedno u domu, onda je to prilika za druženje (čak i pod maskama), smijeh i ludorije.

U pretpandemijsko doba Valentinovo smo obilježavali i sudjelovanjem u tradicionalnoj priredbi u organizaciji Učeničkog doma Trgovačke i komercijalne škole „Davor Milas“, u suradnji sa svim domovima iz Slavonije. Svaki dom bi priredio nekakve recitacije i/ili glazbene točke. No kako već drugu godinu zaredom to nije moguće, Trgovački dom nas je pozvao da napravimo video uradak povodom Valentinova. Naradili smo se, istina, neki su i probdjeli noć u montaži, ali u svemu tome odlično smo se zabavili. Uspjeli smo stvoriti odličnu atmosferu i dočekati sve prepreke sa smijehom, zajednički smisliti rješenja (kreativnost na djelu!) i provesti ih u solidan video-uradak, koji možete pogledati ispod teksta.

Ovom prilikom želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u stvaranju videa na takvoj predanosti, volji, upornosti i na strpljivom izvršavanju svih zahtjeva odgajatelja (zbilja smo ih izmaltretirali, tražili da ponavljaju isto bezbroj puta i pravo je čudo da nas nisu poslali kvragu 😉) – ponosni smo što ste dio našeg doma!

Također se želimo zahvaliti i svim učenicima koji su sudjelovali u kreativnim radionicama i estetskom uređenju doma (ne bismo to mogli bez vas!), kao i svim ostalim učenicima, koji su svojom strpljivošću i podrškom omogućili da se usredotočimo na stvaranje videa.

Eto, mi smo za Valentinovo dobili najljepši dar – osjećaj da stvaramo nešto zajedno, da radimo nešto jedni za druge – i ljubav je ispunila zrak. Isto želimo i svima vama! Sretno Valentinovo!

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr