Ugodomci na Danu učenika u UTŠO - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Ugodomci na Danu učenika u UTŠO

12 svibnja, 2023

Dana 6. svibnja Klub učenika naše škole organizirao je po prvi puta događaj naziva „Dan učenika“. Cilj ove manifestacije bilo je druženje učenika uz razne sportske i društvene aktivnosti. U prostorijama škole i sportskoj dvorani održana su natjecanja u nogometu, košarci, badmintonu, odbojci, stolnom tenisu, šahu te utrka na 2 km, a posebno je napeto bilo i na Pub kvizu i gaming natjecanju.

Nakon završetka natjecateljskog dijela svi sudionici imali su priliku počastiti se besplatnim hot-dogovima i bezalkoholnim koktelima, a vrhunac dana bio je koncert školskog benda „Turisti“.

U Danu učenika sudjelovale su i učenice našeg doma. Neke su se okušale u natjecateljskom dijelu programa, čak i protiv nastavnika, što im je, zasigurno, donijelo poseban užitak. Neke su uživale u dobrom društvu, hrani i koktelima. Drago nam je da smo bili dio ove priče i da je ovakav događaj organiziran.

S obzirom na to da smo se svi lijepo zabavili, nadamo se kako će obilježavanje Dana učenika postati tradicija naše škole i doma.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr