Ugo dom na 46. regionalnoj Domijadi osvojio brojne nagrade - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Ugo dom na 46. regionalnoj Domijadi osvojio brojne nagrade

27 travnja, 2023

Dana 21. travnja 2023. održana je 46. regionalna Domijada, koja će nam definitivno ostati u posebnom sjećanju. Naš mali izmješteni dom s 34 učenice osvojio je čak 7 nagrada! Prva tri mjesta u kategoriji industrijskog dizajna odnijeli su Stalak za mobitel Ive Vešligaj (3. mjesto), Koliko traje fjaka Ivone Podobe (2. mjesto) te Fotelja Petre Rakušić (1. mjesto). Nadalje, Privjesak Slonić Willy Petre Rakušić osvojio je 3. mjesto u rukotvorinama, a Vesela lampa Ivane Matić 2. mjesto. Iva Petričić osvojila je 2. mjesto u kategoriji modnog dizajna s prekrasnom haljinom od računa, pod nazivom Bez računa se ne računa. Kao šećer na kraju, Petra Rakušić, Vanesa Tunanović, Lea Ušković i Ivana Matić osvojile su 1. mjesto u kategoriji filmskog stvaralaštva sa filmom Bez veze, što znači da djevojke idu u Rovinj na državnu Domijadu, koja će se održavati od 8.-10. svibnja 2023.

Čestitke svim pobjednicima na sjajnim idejama i ostvarenjima, jako smo ponosni na njih i nadamo se da su i oni jednako ponosni na sebe! Ponosni smo i na naše odbojkašice i badmintonašice, koje su dale sve od sebe i dostojanstveno predstavljale naš dom!

Ponosni smo i na one učenice koje nisu osobno sudjelovale u Domijadi, ali su bile velika podrška na sportskom dijelu natjecanja kao i velika motivacija i pomoć pri stvaranju naših izložaka u svim kategorijama. Najviše se to odnosi upravo na film Bez veze, koji ne bi nastao bez svih učenica koje nam dozvoljavaju da ih „maltretiramo“ kamerama već godinama 😊

Također, čestitke svim sudionicima iz svih domova – uistinu su nas impresionirali svojom kreativnošću i vještinama u kulturnom području, te borbenošću, spretnošću i timskom igrom u sportu.

U galeriji možete pogledati fotografije s Domijade, a naš film možete pogledati ovdje.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr