"Smjernice za primjenu novih tehnologija u strukovnom obrazovanju i obrazovanju odraslih u sektoru turizma i ugostiteljstva”. - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

“Smjernice za primjenu novih tehnologija u strukovnom obrazovanju i obrazovanju odraslih u sektoru turizma i ugostiteljstva”.

14 veljače, 2024

“Smjernice za primjenu novih tehnologija u strukovnom obrazovanju i obrazovanju odraslih u sektoru turizma i ugostiteljstva”.

U sklopu Regionalnog centar kompetentnosti – RECEPT Ugostiteljske škola Opatija izrađene su “Smjernice za primjenu novih tehnologija u strukovnom obrazovanju i obrazovanju odraslih u sektoru turizma i ugostiteljstva”.

Ovaj vrijedan resurs služi kao kompas za navigaciju i integraciju najnovijih tehnoloških dostignuća u nastavne planove i programe. 

Smjernice su koncipirane kao vodič kroz inovativne prakse u obrazovanju na svim razinama, obuhvaćajući organizacijsku, metodološku i praktičnu dimenziju. Dokument je proizašao iz suradnje stručnjaka iz raznih područja, poput matematike, fizike, psihologije, sociologije, elektrotehnike i projektnog menadžmenta. 

Cilj je bio objediniti različite perspektive kako bi se stvorila sveobuhvatna smjernica koja bi podržala uvođenje novih tehnologija u strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Navedene smjernice možete preuzeti u nastavku:

Smjernice HR_digitalno_final

Guidelines EN_digitalno_final

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr