Priznanje i nagrada Domu učenika za sudjelovanje na projektu HRT-a „Najljepši školski vrtovi Hrvatske" - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Priznanje i nagrada Domu učenika za sudjelovanje na projektu HRT-a „Najljepši školski vrtovi Hrvatske”

5 svibnja, 2022

Nakon niza godina sudjelovanja u natjecanju Najljepši vrtovi i okućnice grada Osijeka, naš se Dom odvažio sudjelovati u projektu Hrvatske radio-televizije „Najljepši školski vrtovi Hrvatske”, te je ove godine Učenički dom bogatiji za još jedno Priznanje, priznanje za poseban doprinos vrtnoj kulturi i vještini u 2021. godini. Uz priznanje stigla je i novčana nagrada koja će ovo proljeće koristiti za uređenje dvorišta i cvjetnjaka Doma u kojem smo privremeno smješteni. Ovim smo projektom ostavili dubok trag u svijesti učenika o potrebi očuvanja svakog kutka zelene površine čime doprinosimo osobnom i zajedničkim, i tjelesnom i mentalnom zdravlju.

U konačnici, ovo je dugoročno doprinos socijalno – duhovno zdravlju, obzirom da svi u novouređenom dvorištu provodimo jako puno lijepih zajedničkih trenutaka.

Svečana dodjela Priznanja i snimanja televizijske emisije održana je u zgradi HRT-a na kojem je sudjelovala prof. Gabriela Poslon, voditeljica projekta.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr