ZAKLADA ZNANJE NA DJELU "KARIJEROTEKA" - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

ZAKLADA ZNANJE NA DJELU “KARIJEROTEKA”

20 siječnja, 2021

Zaklada ZNANJE NA DJELU već više od šest godina približava mladima svijet rada i kroz programe je prošlo više od 1600 učenika i nastavnika.  Zaklada je razvila vrlo uspješan program pod nazivom „Karijeroteka“.

KARIJEROTEKA je namijenjena učenicima 8. razreda osnovnih škola i  učenicima od 1. do 4. razreda srednjih škola i želi ih potaknuti da saznaju nešto više o uzbudljivim poslovima kroz razgovor s onima koji ih obavljaju.

Karijeroteka je niz razgovora s vodećim ljudima iz svijeta rada koji će odgovarati na pitanja „Koji je najzanimljiviji aspekt Vašeg rada? Kako se razvijala Vaša karijera? Koje su vještine ključne u Vašem poslu? Kakav biste savjet dali 16-godišnjem sebi?“

Program traje do lipnja 2021 godine,  a webinari će se organizirati posljednja dva četvrtka u mjesecu. S mladima će razgovarati ugledni dizajneri, liječnici, bankari, kemičari, fizičari i mnogi drugi, a sve s ciljem poticanja mladih ljudi da istražuju karijere u Hrvatskoj.

Najnovije informacije o svim programima pronaći ćete  na Facebooku ili Instagramu

Svi programi se održavaju online, zadnja dva četvrtka u mjesecu, s početkom u 17 sati na Zoom platformi.

Ukoliko webinar pratite izravno možete aktivno sudjelovati i postaviti pitanja govornicima. Webinar se može pratiti i retroaktivno na FB stranici Zaklade.

U siječnju nas očekuju:

Četvrtak, 21. siječnja

Dana Budisavljević montažerka, producentica i režiserka predstavlja nam filmsku umjetnost. Njen film „Dnevnik Diane Budisavljević“, koji je radila gotovo čitavo desetljeće, proglašen je najboljim filmom Pulskog filmskog festivala 2019. godine.

Link za registraciju je ovdje:

https://zoom.us/webinar/register/WN_JcmjTYHTQWqsUe8gPp9joA

Četvrtak, 28. siječnja

Siniša Jembrih zapovjednik je Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, najveće vatrogasne postrojbe u Hrvatskoj.  Redovito objavljuje stručne članke, ali i održava obuke za vatrogasce. Kao dugogodišnji speleolog, jedan je od utemeljitelja obuke speleo-alpinističkih tehnika u vatrogastvu. Voditelj je intervencijske postrojbe Vatrogasne postrojbe Zagreb koja je „dežurna“ za akcije zaštite i spašavanja na području cijele Republike Hrvatske.

Link za prijavu je ovdje:

https://zoom.us/webinar/register/WN_a5ZocizDRW-XJ8zEkbzPkw

Nadamo se da ćete nam se pridružiti na nadolazećim Karijerotekama!

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr