POSTANI VOLONTER! Osječki Ferivi polumaraton (OFPM) - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

POSTANI VOLONTER! Osječki Ferivi polumaraton (OFPM)

28 veljače, 2023

Volonterizam je uzvišeni čin nesebičnog davanja i stvara osjećaj povezanosti pojedinca sa zajednicom. Volonterizam je vjerni pratitelj svih civilizacija koji stvara interakciju davanja i primanja pri čemu je volonter osoba koja daje, ali i prima; osjećaj zahvalnosti i osobne nadogradnje.

Volonteri su neizostavni dio gotovo svakog događaja. Osječkog Ferivi polumaratona održat će se 15.4.2023. u prijepodnevnim satima i otvara mogućnost svakom da kroz volonterski rad bude dio ove velike osječke priče, iskuša se u novim aktivnostima, upozna nove ljude i doživi zajedništvo na međunarodnoj razini.

Svako novo izdanje Osječkog Ferivi polumaratona donosi volonterima novo iskustvo, nova poznanstva i nove prijatelje…i dobru zabavu.

Rad volontera prezentira grad i podiže razinu događanja na viši nivo. Svakom volonteru Osječki Ferivi polumaraton ostat će trajno zapisan u sjećanju i neprocjenjivo iskustvo.

Pozivamo učenike, profesore i djelatnike da se odazovu i dožive Osječki Ferivi polumaraton iz perspektive volontera!

Prijaviti se možete preko poveznice:  https://ofpm.hr/volonteri/

Gabriela Poslon, prof.

 

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr