JAVNI POZIV ZA UPIS POLAZNIKA
Ostale vijesti
JAVNI POZIV ZA UPIS POLAZNIKA NA NEFORMALNI PROGRAM OBRAZOVANJA „KUHAR JELA SLAVONSKO-BARANJSKE KUHINJE“
Pozivamo sve zainteresirane kojima je želja usavršiti se u pripremanju gastronomskih delicija naše regije na upis jedinstvenog programa obrazovanja – Kuhar jela slavonsko-baranjske kuhinje koji je razvijen u okviru EU projekta VirtuOS – Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.
Nositelj EU projekta je Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek a partneri Osječko-baranjska županija, Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo, Obrtnička škola Požega, Srednja strukovna škola Vinkovci, Strukovna škola Virovitica, Sunčane toplice d.o.o. Bizovac, HUP Zagreb d.o.o., Palisada d.o.o. Opatija, Ekonomski fakultet u Osijeku, Filozofski fakultet u Osijeku i Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, Belišće. Projekt je usmjeren na unaprjeđenje kvalitete obrazovanja u sektoru turizma i ugostiteljstva uspostavom mjesta izvrsnosti – RCK VirtuOS kroz provedbu novih i moderniziranih obrazovnih programa.
U okviru RCK VirtuOS projekta, Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek, besplatno će obrazovat 15 polaznika prema neformalnom programu obrazovanja odraslih – Kuhar jela slavonsko-baranjske kuhinje, u trajanju od 80 sati. Početak edukacije planiran je za kraj siječnja 2023. godine, završetak do travnja 2023. godine. Predavanja se održavaju tijekom tjedna u poslijepodnevnim satima u RCK Ugostiteljsko-turističkoj školi, Matije Gupca 61, Osijek i kod poslodavaca.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se do 09. siječnja 2023. godine putem obrasca za prijavu https://forms.gle/MSjbQQ5h8Wk2Aagj6 uz obvezno učitavanje dokumentacije navedene u javnom pozivu uz obrazac prijave. Stručno povjerenstvo razmotrit će pristigle prijave do 16. siječnja 2023. godine i odabrati 15 polaznika temeljem prikupljenih podataka.
- Javni poziv za upis polaznika u neformalni program kuhar jela sib kuhinje
- OPĆI PODACI O PROGRAMU KUHAR JELA SIB KUHINJE
Dodatne informacije pristupnici mogu zatražiti od Danijele Josipović, voditeljice Obrazovanja odraslih na danijela.josipovic@skole.hr.