IZRADA LOGA I BANERA - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

IZRADA LOGA I BANERA

9 studenoga, 2020

U okvirima projekta kreativnOSt u virtualnom svijetu nastavlja se suradnja naših učenika recepcionara i učenika Elektrotehničke škole. Učenici su upućeni u izradu i osmišljavanje logotipa projekta te su upoznati s besplatnim online alatima poput https://hatchful.shopify.com/,  https://www.freelogodesign.org/https://www.logomaker.com/, kao i s ozbiljnijim aplikacijama – Adobe illustrator ili Inkscape. Potaknuti ključnim riječima projekta nastao je niz ideja za logotipe, od kojih su odabrana tri na kojima će se dalje raditi. Jedan će od njih biti službeni logotip projekta.

U predavanju o baneru kao vrsti oglašivačkoga sredstva učenici su se upoznali koje elemente treba sadržavati, koje vrste postoje, ulozi banera u poticanju interesa za projekt te njegovim namjenama.

Nakon dorade prijedloga logotipa, uz pomoć virtualnih radionica, naši će se učenici u sljedećem koraku upustiti u izradu banera te time osnaživati svoje digitalne i poduzetničke vještine koje su izrazito potrebne turističkim djelatnicima 21. stoljeća.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr