FILMSKA RUNDA - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

FILMSKA RUNDA

28 rujna, 2020

Učenica 4. f razreda, Dora Olujić, sudjelovala je u trodnevnim radionicama Filmske RUNDE – festivalu kratkometražnih filmova, radova srednjoškolaca i studenata, u čijem se okviru održavaju edukativne radionice i projekcije u kojima se potiče promišljanje i stvaranje filmova te se predstavljaju budući mladi filmski autori.

U trodnevnom programu Dora je naučila kako se piše scenarij i storyboard (za najavnu špicu RUNDE), kako se upotrebljava tonska oprema, kako glumiti ispred kamere i ,usput, kako njegovati timski rad, uspješnu komunikaciju te u cijelosti ostvariti mali filmski projekt.
Naša je Dora odabrana za glumicu u jednoj od najavnih špica ovoga festivala čija će premijera biti 16. listopada u kinu Urania, a onda i na službenim stranicama Filmske RUNDE (https://filmskarunda.com/o_nama).
Svima koji su imalo zainteresirani za film i stvaranje filma, Dora poručuje neka budu ambiciozni i neka izađu iz svoje zone ugode, prepuste se dodatnim edukacijama jer vrijedi svaki trenutak proveden u ovim trodnevnim radionicama koje se organiziraju svake godine u našem gradu.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr