ERASMUS+ PROGRAM - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

ERASMUS+ PROGRAM

7 siječnja, 2021

“Na početku godine donosimo vrlo pozitivne i zanimljive vijesti. Naime RCK Ugositeljsko-turistička škola Osijek započinju suradnju s Udrugom za razvoj zajednice Kreaktiva iz Osijeka u području Erasmus+ programa. 

 

Udruga Kreaktiva djeluje već 7 godinu i iza sebe ima više od 20 projekata u kojima je sudjelovalo više od 250 mladih osoba iz cijele Europe. Primarno je usmjerena na pružanje podrške razvoju zajednice kroz omogućavanje svakoj zainteresiranoj mladoj osobi iz Osječko – baranjske županije da ostvari svoje potencijale i izgradi svoju budućnost koristeći sve raspoložive resurse. A njih je zaista mnogo! 

Tijekom sljedećih nekoliko godina naši učenici i nastavnici imat će priliku sudjelovati u aktivnostima u Republici Hrvatskoj i drugim zemljama Europske unije unaprijeđujući na taj način svoja znanja, vještine i sposobnosti vezane za struku i buduće zaposlenje učenika. Za sudjelovanje svaki sudionik dobiva i potvrdu.

Veselimo se stjecanju novih vještina naših učenika u svrhu budućeg zaposlenja i razvoja karijere putem Erasmus+ programa koji je potpuno besplatan za sve sudionike. Više o Erasmus+ program pročitajte ovdje, dok udrugu Kreaktiva možete pratiti na Facebook i Instagram profilu.”

Plan je oformiti tim Erasmus+ projekata, molimo zainteresirane nastavnike da se jave pedagogu, ravnatelju ili Gabrijeli Baraban.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr