Cocktail upućen na državnu razinu LiDraNa - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Cocktail upućen na državnu razinu LiDraNa

18 ožujka, 2022

List učenika Ugostiteljsko-turističke škole, Cocktail, upućen je na državnu razinu jednoglasnom odlukom povjerenstva u sastavu novinara – Marije Čiček, Gorana Flaudera i Sare Ilić.

U osvrtu je novinara istaknuto kako je riječ o visokokvalitetnom uratku učenika koji su sudjelovali u stvaranju lista i njihove mentorice, profesionalnoj razini ostvarenosti svake kategorije koja se vrednovala. ,,List je mladenački, šaren, razigran, zaokupljen temama koje čine školski život. U fokusu – tema broja – ono što treba biti, STRUKA VS. PANDEMIJA, jer to jest aktualno. Osobita pohvala isticanju učeničkih postignuća jer je to ono što treba biti u prvom planu – vaša srebra i zlata, vaši uspjesi kojima ćete privući osnovnoškolce da izaberu vašu struku kao svoju budućnost i školu.“ istaknuo je novinar Flauder. Ostali su članovi povjerenstva pridodali kako je list i dizajnom i prijelomom te fotografijama vrlo atraktivan, bez ijedne zamjerke i kako je i tom segmentu ostvaren maksimum.

Urednica školskoga lista, Katarina Vondrak, učenica 3.k razreda, pred povjerenstvom je istaknula zadovoljstvo svime postignutim, osobito zbog segmenta druženja, smijeha i zabave koja ih je pratila u stvaranju ovoga broja i povjerenstvo je komentiralo kako je to pohvalno i vidljivo na svakoj stranici Cocktaila.

Novinari su Cocktaila koji su sudjelovali u stvaranju ovoga broja, uz glavnu urednicu, Katarinu Vondrak: Petra Rakušić, Nives Prša, Leon Tomić, David Štefanić (3.k), Rafaela Kofranek, Rebeka Kovačević, Matea Lovrić, Sandra Ilić (3.h) te Luka Dušić (1.f) uz mentorstvo profesorice Sanje Klanac.

Županijska razina LiDraNa održana je u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama 17. ožujka.

Iskrene čestitke našim učenicima i njihovoj mentorici, želimo im puno sreće i uspjeha na državnom natjecanju!

Novi broj Cocktail 2022. možete prelistati na našoj naslovnici ili putem poveznice Cocktail 2022

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr