Radionica „Dizano i vučeno tijesto“ - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

Radionica „Dizano i vučeno tijesto“

25 veljače, 2022

Za nastavnike i djelatnike naše škole tijekom zimskih praznika organizirana je kuharska radionica „Dizano i vučeno tijesto“. Predavač je bio naš nastavnik kuharstva Ivan Kelava. Polaznici radionice educirani su kako prepoznati namirnice potrebne za pripremu pojedine vrste tijesta, naučili su razlikovati vrste tijesta, pripremiti obje vrste tijesta, oblikovati različite proizvode, pripremiti nadjeve za punjenje, termički obraditi tijesto kuhanjem, prženjem i pečenjem ali i degustirati ono što su napravili. 😊

 

Kako im je bilo i što su pripremali pogledajte u galeriji fotografija.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr