IZVJEŠĆE O ODRŽANOM STRUČNOM SKUPU
Ostale vijesti
1. MEĐUŽUPANIJSKI SKUP ZA NASTAVNIKE STRUKOVNIH PREDMETA: KUHARSTVO – XII, XIV, XVI ŽUPANIJA, Turizam i ugostiteljstvo u školskoj godini 2020./2021.
Prvi međužupanijski skup kuharstva u školskoj godini 2020./2021. održan je online 21. studenog 2020. godine od 9.00 do 13.00 sati putem platforme ZOOM. Na skupu je sudjelovalo 30 sudionika.
Predavači na skupu predstavili su teme:
Ivan Gašpić, mag.cult., mentor, voditelj MŽSV-a predstavio je plan i program rada vijeća sa svim pojedinostima vezanim uz preporuke za rad u školskoj godini 2020./2021.
Diana Gluhak Spajić, mag.nutr., MSc nutririon, Innovation Project Manager F&B, RED FORK Ltd, Zagrebački Inovacijski Centar: Helalthy Meal Standard: Sustav upravljanja kvalitetom i kategorijama prehrane
Ivan Kelava, struč.spec.oec., strukovni nastavnik kuharstva-mentor: Iskustva u izradi nastavnih materijala za učenje i ponavljanje nastavnog gradiva
Tamara Popović, mag.nutr., strukovna nastavnica kuharstva, profesorica poznavanja robe i prehrane: Primjereni oblici prehrane: Veganska i makrobiotička prehrana
Ivana Milaković, mag.prim.obrazovanja, strukovna nastavnica kuharstva, mentorica: Veganska prehrana, vodič kroz zamjene za namirnice životinjskog podrijetla pri izradi jela i slastica
Evaluacija skupa je iznimno pozitivno ocijenjena te su svi sudionici pohvalili organizaciju i sadržaj rada. Najavljeni su međužupanijski stručni skupovi u veljači i travnju 2021. godine.