Prati nas na društvenim mrežama

18. međunarodni sajam Več znanja za več turizma

27 travnja, 2021

Učenici 4.f i 4.h razreda sudjeluju na 18. međunarodnom sajmu Več znanja za več turizma koji se tradicionalno održavao u sklopu turističkog sajma Alpe Adria u Ljubljani. Zbog epidemiološke situacije predstavljanje projekta na temu „Moj kraj moj chef“ i završni dio natjecanja ove će se godine održati online.

U projektu sudjeluju učenici Mia Lalić, Ana Matizović, Đuka Damjanović, Anja Horvat i Zvonimir Paponja s mentoricom Ana-Marijom Čuljak.

Učenici će predstaviti našu školu, naš grad i tradicionalnu slavonsku slasticu- salenjak.

Nastavnik Zdravko Perković s učenicima je pripremio salenjake sa salom crne slavonske svinje i džemove od šljiva i naranči kojima su ih punili.

Ovim projektom želimo predstaviti kvalitetu naše gastro ponude i doprinijeti njenom razvoju predstavljajući jedan gastro proizvod – slavonski salenjak.

Odabirom izrade salenjaka sa salom crne slavonske svinje, naše autohtone pasmine, želimo promovirati i crnu slavonsku svinju čije je meso izuzetno kvalitetno i cjenjeno, ali nedovoljno iskorišteno u gastro ponudi.

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.