17. Osječki Ferivi polumaraton - Ugostiteljsko turistička škola Osijek - Regionalni centar kompetentnosti
Prati nas na društvenim mrežama

17. Osječki Ferivi polumaraton

24 ožujka, 2021

Poziv učenicima, profesorima i ostalim djelatnicima na sudjelovanje

Nakon 16 uspješno organiziranih utrka, 10. travnja 2021. godine slijedi 17. izdanje Osječkog Ferivi polumaratona u organizaciji Maraton kluba Hrvatski sokol.

Upravo je taj dugogodišnji uspjeh ova utrka ovjekovječila izgledom medalja za sudionike koje prikazuju 17 najljepših osječkih parkova te je na taj način obilježila svoju dugotrajnost, ali i prigodno zahvalila gradu koji ju voli i podržava.

Posebnost Osječkog Ferivi polumaratona je u njegovoj višeslojnosti i raznolikosti. Tako će se održati tri vrste utrka – polumaraton (21.1km) koji je i državno prvenstvo u maratonu, štafeta koja može biti muška, ženska ili mješovita (3x7km) te utrka građana (5km).

“17. OFPM, koji će se održati 10. travnja bit će prva velika sportska priredba u Hrvatskoj i prilika da pokažete kako ste se pripremali ove zime.

Ne propustite biti dio državnog prvenstva u polumaratonu i trčati s najboljim hrvatskim trkačima”, rekao je, između ostaloga, direktor utrke Damir Černić.

Svi zainteresirani mogu se registrirati na portalu stotinka.hr do 26. ožujka, a prijave i podizanje startnih paketa održat će se 8. i 9. travnja od 15 do 20 sati u Esseker centru u Osijeku.

Start svih utrka je u 10 sati na glavnom osječkom Trgu Ante Starčevića, nakon čega će se većina sudionika uputiti trasom kroz cijeli Osijek (detalji trase za pojedine kategorije bit će dostupni na društvenim mrežama OFPM-a). Duž trase za sve će sudionike biti osigurana okrjepa na svakih nekoliko kilometara, a sve je popraćeno bogatim zabavno-glazbenim programom koji će se nastaviti do kraja dana.

Ovogodišnji OFPM prava je sinergija jedinstvenog glazbenog polumaratona s najljepšim pogledom na ljepote Osijeka.

Organizatori posebno pozivaju sve rekreativce da se prijave na utrku građana. Nisu zaboravili ni najmlađe. Naime, istog dana u poslijepodnevnim satima održat će se dječja utrka s početkom u 17 sati kod Galije, a prijave su moguće od 15 sati istoga dana.

Jedan od najljepših dijelova OFPM priče svakako su volonteri bez kojih niti jedan dosadašnji polumaraton ne bi bio održan.

Svi koji žele biti dio organizacijskog tima za volontiranje se mogu prijaviti na sljedećoj poveznici:

https://bit.ly/2N7hXiC

Podsjećamo, registrirati se za utrku možete putem portala www.stotinka.hr, a za sve ostale informacije pratite društvene mreže OFPM-a.

Sve informacije možete dobiti na e-mail: gabriela.poslon@gmail.com

Kontaktirajte nas

Ugostiteljsko-turistička škola

Ulica Matije Gupca 61 31000 Osijek

031 211 095

031 212 980

ured@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr

Akademis Ugostiteljsko-turističke škole

Lučki prilaz 4 31000 Osijek

031 203 870

031 215 512

dom@ss-ugostiteljsko-turisticka-os.skole.hr